HP Photosmart C7280 - Videolu İnceleme

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
HP Photosmart C7280, hem kablosuz ağ destekli bir yazıcı hem tarayıcı, hem faks makinesi hem de fotokopi cihazı. Şimdilik yerleri silemiyor. Videoyu izleyin.

SDN Test Merkezi'nde bir süredir misafir ettiğimiz HP Photosmart C7280'in ilk dikkat çeken özelliği kablosuz ağ desteğiydi. Durum böyle olunca, ortada gezen uzun ağ kablolarından veya kabloya yakın bir yerlere yazıcıyı kurma zorunluluğundan da kurtuluyorsunuz. Dahası, bu yazıcı "hepsi bir arada - all in one". Bu da demek oluyor ki, cihazla birlikte tarama işlemlerini gerçekleştirebiliyorsunuz, fotokopi çekebiliyorsunuz (renkli de ahil), fotoğraf bastırabiliyorsunuz ve faks gönderebiliyorsunuz. Kurulumu ve kullanması son derece kolay olan ürün ile sizi baş başa bırakalım.

İzleyin

Teknik Özellikler

Ağ özellikleri: Ethernet, Kablosuz 802.11g
Kağıt Haznesi: 50 yaprak
Desteklenen bellek kartları: CompactFlash™, xD, Secure Digital (SD)/Multimedia Card (MMC), SDHC, HDMMC, MMCPlus, Memory Stick® (MS), MS Pro, MS Duo, MS Pro Duo (adaptörlü, birlikte verilmiyor), miniSD, SDmicro, MMCMobile, MS micro
Çalışma döngüsü: Ayda 3000 (A4) sayfaya kadar
Renkli faks gönderme: Evet
Gecikmeli faks gönderme: Evet
Bellek: 64 MB (Arttırılamıyor)
Ağırlık:11,47 kg
Boyutlar: 450 x 444 x 248 mm

Ürün hakkındaki görüşlerinizi bu başlık altında paylaşın.

Bilgi için: HP Türkiye
Fiyat: 476,35 YTL
Satın Al: Weblebi.com
Yazan: Hakkı Alkan
SDN – http://shiftdelete.net

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Hp kesinlikle bu işi cok iyi biliyor. Aslında 3 işlevi bir arada yapan yazıcılar biraz sakat olabiliyor ama Hp de bu cok az rastlanan bir durum. Aslında biraz da eleştirisel yaklaşmak lazım olursa Hp nin kendisinin ABD de ürettiği malları (640C-950C) cok sağlam kartuş testi için kullanıyorum hala,ancak Çin'e ürettirdikleri "All in One" serilerinin o kadar sağlam olduğu söylenemez. Tahminimce bu yazıcının kullandığı kartuşları her yer dolduramaz çünkü 362-63-64 seri kartuşları kullanıyor. Piyasada ise azımsanmayacak derecede pahalı ama yinede böyle güzel bir yazıcıyı almaya değer.. Kolay Gelsin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Kablosuz olması ve diğer işlevleri de yerine getiriyor olması bizim için büyük kolaylıktı. sdn ofisinde hem test ettik hem de ofis ihtiyaçları için HP'yi kullandık. Oldukça başarılıydı. Masama koymuştum bir ara :D yazdırma işlemi yaparken çok sallanıyordu ama :D Zaten, benden başkası da kablosuz yazıcıyı masasına koymaz :D

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
artık kablosuz sistem yazıcılarda iyi yaygınlaşıcak :) kablosuza geçmeyen ne kaldı ? kablosuz power :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
lazer yazıcımı bu? mürekkeplilerde çok sorun yasadımda ben hp lerin mürekkeplilerinden bahsediyorum.. lazerleri çok iyi ama hp nin ;) parasıda iyi tabi

burningblade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
emubaltaci dedi ki:
lazer yazıcımı bu? mürekkeplilerde çok sorun yasadımda ben hp lerin mürekkeplilerinden bahsediyorum.. lazerleri çok iyi ama hp nin ;) parasıda iyi tabi
Zenginliğin gözü kör olsun:) Bende de mürekkepli all in one Hp5610 var. Hiç sorun yaşamadım daha. Hp Yazıcıları kaliteli ama diğer ürünleri için aynı şeyi diyemem.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
kendisi mürekkepli yazıcı ;)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
mürekkepli yazıcılarında all in one dı oda, mürekkep damlatıyordu, başka bir sorun yaşamamıştım ne yalan söylim

mozasur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mürekkep püskürtmeli yazıcıları kullanmak akıl karı değil malesef en iyisi lazer. Mürekkepli çok zaman kaybına neden olur kartuş bitti çarşıya git kartuşu doldur. Doldurduktan sonra çalışmıyor tekrar götür. En iyisi lazer

burningblade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mozasur dedi ki:
Mürekkep püskürtmeli yazıcıları kullanmak akıl karı değil malesef en iyisi lazer. Mürekkepli çok zaman kaybına neden olur kartuş bitti çarşıya git kartuşu doldur. Doldurduktan sonra çalışmıyor tekrar götür. En iyisi lazer
Doğru da az sayıda kullanılıyorsa mürekkep iyidir. Ama sürekli bir kullanım söz konusuysa lazer fiyat farkını kurtarıyor zaten.

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Renkli çıktı alınmıyacaksa en uygunu Lazer kesinlikle ama ben renkli lazer de alırım derseniz orası biraz profesyonel olur. Gerci Samsung simdi 200$ civarında bir renkli laser yazıcı cıkarttı. Ben kartuş dolumcuyum ve müşterilere hep Hp yi öneriyorum. Anti-All İn One :)

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Buyrun bende size Laser yazıcılarda son bayii fiyatlarımız...Alacaklara yardımcı olayım.

HP Q5911A LAZERJET 1020 USB YAZICI-A4 106,58$ +KDV
XEROX PHASER 6110N RENKLİ LAZER YAZICI-A4 195,90$ +KDV
BROTHER HL-2040 LASER PRİNTER USB+PARALEL 79,00$ +KDV
OKI B2200 LAZER YAZICI-A4 112,91£ +KDV
LEXMARK E120 LAZER YAZICI-A4 80,00$ +KDV

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Nmss, öncelikle verdiğin bilgiler (her yerde olmayan özel bilgiler bunlar) için tşeekkürler.

Mürekkep püskürtmeli yazıcı bir de fotoğraf baskısı almak için çok ekonomik ve performanslı.

Bu bahsettiğim yazıcıdan çok güzel fotoğraflar da bastırdım özel kağıdına.