Hp Photosmart C4280 yazdırma sorunu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wooer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wooer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ASUS P5LD2-SE/C (I945P,SATA,GLAN,LGA775)
KINGSTON DDR2 667 1024MB
ASUS DRW-1814BLT Dual Layer LightScribe SATA (Siyah)
ASUS 256MB GeForce 7300 GS (PCI-E)
SEAGATE 160GB 7200RPM 8MB SATAII NCQ
INTEL Pentium Dual Core E2180 (2.0GHz,800MHz,1MB,LGA775) BOX
ASUS TA982 350W Siyah
A4 TECH KB 21-Multimedya Q Türkçe
SAMSUNG 732N 17" LCD (Siyah)
A4 TECH OP-620D Kablolu Optik Mouse (Gümüş)

olan sistemine HP photosmart C4280 model yazıcı alarak bagladım.Ama bir iki kez normal sorunsuz cıktı alabilirken sonraları yazma işlemi kagıdın yarısına kadar oluyor ve yazıcı ekranında Yazdırılıyor diyerek habire bekliyor. Taki USB kablosunu cekince iptal edip kağıdı yarım yazılmış olarak dışarı veriyor. Farklı ofis sürümleriyle, notepad, wordpad vey explorer sayfalarından denememe ragmen olmadı! Baglantı noktasında hata olsa dedim ama USB klavyem ve USB kamera gayet iyi çalışıyor. Başka bilgisayara taktıgımda yazıcıyı hiç sorun vermeden yazdırdı. NEden ve nasıl çözecegiz bu sorunu?

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Benim yazıcım da hp ve ben de bu tip sorunlar yaşıyorum bazen.USB noktalarında sorun olmamasına rağmen, taktığım usb girişini değiştirdiğimde çalışıyor.Bazen ilk denemede de olmuyor toplam 4 usb girişinin her birine ayrı ayrı, defalarca denedikten sonra çıktı alıyorum.
Usb'de sorun yok deyip es geçme, bende işe yarıyor ;)

Ama bende taramada hiç sorun olmuyor, sadece yazmada.Bilmem sende nasıl?

wooer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de sadece herhangi bir belgeden yazı gönderdigim zaman yarıya kadar yazdırıp bekliyor hiç bir hata uyarısı da vermiyor. Ben de degistirdim usb baglantı yyerlerini ama olmadı

wooer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BIOS güncelleme ve anakart sürücüsünü güncellemeden sonra yazıcı doğru dürüst çalışmaya başladı hele şükür...

ayhan.akyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çok mükemmel bir ürün almışsın istersen bilgisayarındaki kayıtlı printerleri sil ve windows için olan cd yi yeniden yükle hata vermesi imkansız verirse hp le irtibata geç
birde hızlı kurulum listesini iyi takip et mac cd sini takma