Hp pavillion g7-2011st

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan secota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

secota

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba yaklaşık bir ay önce g7-2001st aldım freedos geldi bilgisayarcıya win7 ultimate yüklettim. pcyi almaya gittiğimde laptobun alt kısmında yapışık kağıt yazılar vb. yok dedi. bende bunu merak ettim. bu yapışkan yazıların olmaması ne gibi sorun teşkil eder? garantiyi filan engellemez değil mi? bide pcde battelfield 3ü yarım saat bi saat oynadım ve fanı ses çıkartmaya başladı diğer kullanımlarımda da ses kesilmemişti nasıl azaltırım bu sesi?

m.Mypat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yapışık kağıt yazılar vb yok demesinin nedeni modelini ve özelliklerini görememiştir makinanın o yüzden.

g6 ve g7 de dediği gibi alt tarafında kağıt ve benzeri yazılar yok, modeli ve gerekli bilgileri bu serilerde bataryanın altına yazmıştır HP.

Fan sesine gelince genellikle dizinizde veya yatakta felan kullanmamaya özen gösterin. Alttaki hava boşlukları tıkandığı zaman çabuk ısınır ve sürekli fan çalıştırma ihtiyacı duyar.

secota

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yapışık kağıt yazılar vb yok demesinin nedeni modelini ve özelliklerini görememiştir makinanın o yüzden.

g6 ve g7 de dediği gibi alt tarafında kağıt ve benzeri yazılar yok, modeli ve gerekli bilgileri bu serilerde bataryanın altına yazmıştır HP.

Fan sesine gelince genellikle dizinizde veya yatakta felan kullanmamaya özen gösterin. Alttaki hava boşlukları tıkandığı zaman çabuk ısınır ve sürekli fan çalıştırma ihtiyacı duyar.

teşekkür ederim

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hp pavilion dv6-6c04et bende bu modeli kullanıyorum .Ne ses nede fanın çıldırması gibi bi durum yok ..