ıntel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHzSistem özelliklerinizi yazar mısınız?
SSD bulunuyor mu? Eğer varsa Windows 10 olabilir.Yoksa 7 veya 8.1 öneririm.ıntel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz
6Gb Ram 64Bit İşletim Sistemi / Atmam Gereken Başka Özellik Varmı?
Win10 teknik olarak kaldırır ama tavsiye etmem Microsoft'a göre 32 bit versiyon 1gb Ram de bile düzgün çalışıyor bruhıntel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz
Sabit diskin nedir? SSD yoksa boşuna uğraşma bence, Windows 10'un HDD optimizasyonu çok berbattır.ıntel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz
Bu Mu ??SSD bulunuyor mu? (Eğer varsa Windows 10 olabilir.Yoksa 7 veya 8.1 öneririm.)
HDD olduğunu düşünüyorum. Eğer ben yükseltmek istiyorum derseniz 8.1 öneririm.Bu Mu ??
Şuan İndirsem Win 10 Çalışırmı?HDD olduğunu düşünüyorum. Eğer ben yükseltmek istiyorum derseniz 8.1 öneririm.
Büyük ihtimalle HDD olduğunu varsayıyorum,o bilgisayara Windows 10 yerine hafif bir GNU/Linux dağıtımı daha iyi olacaktır bence. İllahaki Windows olacak diye bir takıntınız varda Windows 8.1 kurulabilir.Bu Mu ??
Çalışır ama performans beklemeyin derim ben,Windows 10'un HDD optimizasyonu gerçekten berbattır.Şuan İndirsem Win 10 Çalışırmı?
Çalışır ama performanslı olmayacaktır.Şuan İndirsem Win 10 Çalışırmı?
Teşekürler Tavsiyen içinÇalışır ama performanslı olmayacaktır.
Tavsiyen İçin TeşekkürlerBüyük ihtimalle HDD olduğunu varsayıyorum,o bilgisayara Windows 10 yerine hafif bir GNU/Linux dağıtımı daha iyi olacaktır bence. İllahakk Windows olacak diye bir takıntınız varda Windows 8.1 kurulabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çalışır ama performans beklemeyin derim ben,Windows 10'un HDD optimizasyonu gerçekten berbattır.