HP Pavilion dv7t Quad Edition customizable Notebook PC [ USA dan Alınacak ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diglam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

diglam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amerikadan aşağıdaki notebook u almayı planlıyorum (kendim gideceğim), aklıma takılanlar var, fikir verirseniz sevinirim :

1- Bugsız olan yeni seri sand bridge chipsetliymiş
2- i7 2630QM yerine +150$ fark verip 2720QM almaya değer mi?
3- 17" ekran için 1600 x 900 çözünürlük az mıdır? İllede 1920 x 1080 bir ekran almak gerekli mi?
4- Genel olarak özellikleri iyi mi?
5- Türkiye'de bugsız sandy bridge bulamadım, o yüzden sizce fiyat olarak ta uygun mu?

Azda olsa oyun oynayacağım.

HP Pavilion dv7t Quad Edition customizable Notebook PC

XW899AV

* Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit
* 2nd generation Intel(R) Quad Core(TM) i7-2630QM (2.0 GHz, 6MB L3 Cache) w/Turbo Boost up to 2.9 GHz
* 1GB Radeon(TM) HD 6770M GDDR5 Graphics [HDMI, VGA]
* FREE Upgrade to 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm)
* 640GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection
* No Additional Office Software
* FREE Upgrade to Norton Internet Security(TM) 2011 - 15 Month Subscription (activation required)
* 6-Cell Lithium-Ion Battery (standard) - Up to 5.25 hours of battery life +++
* 17.3" diagonal HD+ HP BrightView LED Display (1600 x 900)
* FREE Upgrade to Blu-ray player & SuperMulti DVD burner
* HP TrueVision HD Webcam with Integrated Digital Microphone and HP SimplePass Fingerprint Reader
* Intel 802.11b/g/n WLAN
* Standard Keyboard
* HP Home & Home Office Store in-box envelope

Estimated build date: March 30, 2011

Price: $1,249.99
Coupon: –$50.00
Laptop instant rebate: –$150.00
Price after savings: $1,049.99

Teşekkürler

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Pavilion olması ve Türkiye'de garantisinin olmaması düşündürüyor

diglam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hevesim kaçtı şimdi :(

sizin önerebileceğiniz bir model var mı?

benim emekter notebook emekli olmak üzere, oraya kadar gitmişkende bir notebook alayım diyorum.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
kız arkadaşımın var pavillon serisi ... wireless iptal .. ekstra stick kullanıyor ağ için :D

---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:44 ----------

LG R510 kullanıyorum . 2 yıldır canavar gibi... FULL + FULL .. daha ne diyim .oyun lar da iyi...

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Toshiba tecra serisi veya sony nin serilerinden bi model seç ..

diglam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hemen incelemeye başlıyorum

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Bende 2 yıla yakındır Hp Pavilion kullanıyorum taş gibi canavar gibi maşallah... Windows / Snow Leopard / Ubuntu ... Her türlü sistemide kullanıyorum. Birazda kullanıma baglı. Güzel kullanmadıktan sonra bi zamandan sonra her türlü makina arıza verir. Ben kendi laptobuma cocugum gibi bakıorum sanki evladım o benim :) Şükür şimdiye kadar bataryasının erken bitmesi dışındada hiç bi sorun yaşatmadı :)

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Bende 2 yıla yakındır Hp Pavilion kullanıyorum taş gibi canavar gibi maşallah... Windows / Snow Leopard / Ubuntu ... Her türlü sistemide kullanıyorum. Birazda kullanıma baglı. Güzel kullanmadıktan sonra bi zamandan sonra her türlü makina arıza verir. Ben kendi laptobuma cocugum gibi bakıorum sanki evladım o benim :) Şükür şimdiye kadar bataryasının erken bitmesi dışındada hiç bi sorun yaşatmadı :)
ne kadar gidiyor bataryaası.. oyun vs dışında normal kullanım..

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
ne kadar gidiyor bataryaası.. oyun vs dışında normal kullanım..

2 yıla yakındır kullanıyorum. İlk zamanlar 1.30 fln gidiodu(oyun film..vs). Ama ben hep batarya + elektiriği aynı anda kullandığm için batarya öldü. Suan 20 dk zor gidio.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
2 yıla yakındır kullanıyorum. İlk zamanlar 1.30 fln gidiodu(oyun film..vs). Ama ben hep batarya + elektiriği aynı anda kullandığm için batarya öldü. Suan 20 dk zor gidio.
benim kız arkadaşında pavillon pv6000 öyle bir şey.şarjı 15 dk gidiyor :D ama onda bir sorun olmasa gerek bende 2 yıldır kullanıyorum.aynı anda elektriğe takılı.ve batarya içinde...hala 1,5 saat film izliyorum full şarjıyla....

---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:21 ----------

genel olarak pavillonlarda bir hata var sanırım..bende bu görüşteyim... bir de kızıötesi kumanda var. windows 7 için adamlar güncelleme yapmamış..aradım bulamadım . :D kumandası öyle duruyor :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
benim kız arkadaşında pavillon pv6000 öyle bir şey.şarjı 15 dk gidiyor :D ama onda bir sorun olmasa gerek bende 2 yıldır kullanıyorum.aynı anda elektriğe takılı.ve batarya içinde...hala 1,5 saat film izliyorum full şarjıyla....

---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:21 ----------

genel olarak pavillonlarda bir hata var sanırım..bende bu görüşteyim... bir de kızıötesi kumanda var. windows 7 için adamlar güncelleme yapmamış..aradım bulamadım . :D kumandası öyle duruyor :D

Sorun olabilir aslında ama bende hiç olmadı olmazda inşallah. Batarya mevzusuda benim için pek önemli değil zaten bataryalık bi işim olmuyor :) Ve benim laptobunda kumandası windows7'de sorunsuz calısıyor. Kullandığım model : HP PAVILION DV6920ET Entertainment PC

Kullandığım bu model için herhangi bi driver filan yüklemedim kumanda için otomatik tanıyor.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Sorun olabilir aslında ama bende hiç olmadı olmazda inşallah. Batarya mevzusuda benim için pek önemli değil zaten bataryalık bi işim olmuyor :) Ve benim laptobunda kumandası windows7'de sorunsuz calısıyor. Kullandığım model : HP PAVILION DV6920ET Entertainment PC
iyi o zaman sevindim bu konuda.. windows 7 için kızılötesi driverı var mı..yada nasıl yaptın.ben sitesinde bulamamıştım hp nin aradım ama bulamamıştım.sonra baktık dedim bu kumandanın pilide bitmiştir :D insan bir usb den şarjlı kumanda yapar :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
iyi o zaman sevindim bu konuda.. windows 7 için kızılötesi driverı var mı..yada nasıl yaptın.ben sitesinde bulamamıştım hp nin aradım ama bulamamıştım.sonra baktık dedim bu kumandanın pilide bitmiştir :D insan bir usb den şarjlı kumanda yapar :D

Kumanda için herhangi bir driver yüklemiyorsun. Ama sadece kumandanın sesini açıp kıstıgında ekranda beliren pencerenin çıkmasını fln istiorsan sadece onun icin ikii tane dosyası var onu kuruyorsun. ki zaten bu dosyalar kendi sayfasında var. (Benim model için sadece xp ve vista sürücüleri mevcut. vista kısmından bu dedigim seyleri indirip kurmustum. sorunsuz yani)

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Kumanda için herhangi bir driver yüklemiyorsun. Ama sadece kumandanın sesini açıp kıstıgında ekranda beliren pencerenin çıkmasını fln istiorsan sadece onun icin ikii tane dosyası var onu kuruyorsun. ki zaten bu dosyalar kendi sayfasında var. (Benim model için sadece xp ve vista sürücüleri mevcut. vista kısmından bu dedigim seyleri indirip kurmustum. sorunsuz yani)
ok sağol.. :)

diglam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım aradığım notebbok bu. Forumlarda tavsiye edeni çok.

Sager NP5160 / Clevo W150HN PRE ORDER
- 15.6” FHD 16:9 LED Backlit Wide screen (1920x1080) Super Clear Glare Type Screen
- -2nd Generation Intel® Core™ i7-2720QM, 2.2-3.3GHz, (32nm, 6MB L3 cache)
- nVidia GT 540M 1024MB PCI-Express GDDR3 DX11 with Optimus™ Technology
- 4,096MB DDR3 1333MHz Dual Channel Memory (2 SODIMMS)
- ~Combo 8x8x6x4x Dual Layer DVD +/-R/RW 5x DVD-RAM 24x CD-R/RW Drive w/Software
- ~ 320GB 7200RPM (Serial-ATA II 300 - 16MB Cache) - Default
- Internal 4-in-1 Card Reader (SD/MMC/MS/MS PRO)
- Built-in 802.11 Wireless B/G/N - Stock Wireless Card + Bluetooth
- Built in 2.0 Megapixel Camera
- Sound Blaster Compatible 3D Audio - Included
- Integrated Fingerprint Reader

$1,024.00