HP omen 17 bilgisayara driverları kurmak istiyorum fakat "the driver is not supported on this os version" diye hata veriyor çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?veya driverları başka nasıl kurabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Hayır kendi sitesinden indirip yapıyorum tek tek ama 15 driverdan 12sinde bu hataOtomatik kuran uygulamalardanmı yapıyorsunuz
HPSA dan da indirmeyi denedim fakat profil açmadan denedim yine olmadı. birde o uygulama da sistem analiz ediliyor derken sistem analiz etmiyor bunlar hep giriş yapmadım diye mi oluyor.HP'de sürücüleri indirmenin en kolay yolu HP Support Assist indirmek. Daha sonra uygulamadan profil açın. Aynı profil ile HP Drivers sitesinden giriş yapın. Bilgisayarınız otomatik algılanacak ve sürücüleri görebileceksiniz.
Uygulamadan sürücüleri indirmeyeceksiniz çünkü uygulamanın o kısmı hatalı. Siz sadece profil oluşturun. O profile bilgisayarı kayıt edecek uygulama. Daha sonra buradan giriş yapın. Bilgisayar otomatik çıkacak. Aşağıya bir örnek koydum.HPSA dan da indirmeyi denedim fakat profil açmadan denedim yine olmadı. birde o uygulama da sistem analiz ediliyor derken sistem analiz etmiyor bunlar hep giriş yapmadım diye mi oluyor.