HP omen 17

Adverterr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
HP omen 17 bilgisayara driverları kurmak istiyorum fakat "the driver is not supported on this os version" diye hata veriyor çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?veya driverları başka nasıl kurabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

daily.Chavo

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,494
Otomatik kuran uygulamalardanmı yapıyorsunuz

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
HP'de sürücüleri indirmenin en kolay yolu HP Support Assist indirmek. Daha sonra uygulamadan profil açın. Aynı profil ile HP Drivers sitesinden giriş yapın. Bilgisayarınız otomatik algılanacak ve sürücüleri görebileceksiniz.

Adverterr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
HP'de sürücüleri indirmenin en kolay yolu HP Support Assist indirmek. Daha sonra uygulamadan profil açın. Aynı profil ile HP Drivers sitesinden giriş yapın. Bilgisayarınız otomatik algılanacak ve sürücüleri görebileceksiniz.
HPSA dan da indirmeyi denedim fakat profil açmadan denedim yine olmadı. birde o uygulama da sistem analiz ediliyor derken sistem analiz etmiyor bunlar hep giriş yapmadım diye mi oluyor.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
HPSA dan da indirmeyi denedim fakat profil açmadan denedim yine olmadı. birde o uygulama da sistem analiz ediliyor derken sistem analiz etmiyor bunlar hep giriş yapmadım diye mi oluyor.
Uygulamadan sürücüleri indirmeyeceksiniz çünkü uygulamanın o kısmı hatalı. Siz sadece profil oluşturun. O profile bilgisayarı kayıt edecek uygulama. Daha sonra buradan giriş yapın. Bilgisayar otomatik çıkacak. Aşağıya bir örnek koydum.

image (1).png