• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

HP OMEN 17 VS MSİ GE63 7RD

Emir İçen

Öğrenci
İkisinden birisiyse Omen By HP 17 ama Dell Gaming G515 hem fiyatta hemde performansta çok daha iyi...

Peki Dell’in fiyat dışında bu iki bilgisayardan artıları ve eksileri neler?

CPU Mark , (işlemci puanı) ' na , bakabilirsiniz.:)

Ekran Alıntısı.PNG

G5 olduğu yerde bu iki modele bakılmaz. CPU olayının yanında Omen den çok daha iyi zaten hem soğutma hemde yazılım desteği anlamında. Bunun yanında CPU yeni olduğu için RAM frekans hızı da 2666 MHz. Yani kısaca MSI ve HP alınmaz Dell varken.

HP Omen kullanıyorum öyle ahım şahım bir ısınma yok çok memnunum Gaming zaten ısınır hatta arkadaşımın monster pc benim omenden daha çok ısınıyor.

Kasa olarak da çok kaliteli bir kasaya sahip sormak istediğin bir şey varsa Omen ile ilgili yardımcı olabilirim

HP Omen kullanıyorum öyle ahım şahım bir ısınma yok çok memnunum Gaming zaten ısınır hatta arkadaşımın monster pc benim omenden daha çok ısınıyor.

Kasa olarak da çok kaliteli bir kasaya sahip sormak istediğin bir şey varsa Omen ile ilgili yardımcı olabilirim
Fps değerlerini yazma şansın var mı?

---- Mesajlar birleştirildi ----

G5 olduğu yerde bu iki modele bakılmaz. CPU olayının yanında Omen den çok daha iyi zaten hem soğutma hemde yazılım desteği anlamında. Bunun yanında CPU yeni olduğu için RAM frekans hızı da 2666 MHz. Yani kısaca MSI ve HP alınmaz Dell varken.
Fps değerlerini yazma şansın var mı?

Son düzenleme: