HP M6 ile ilgili soru

Conficker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende bilgisayar vardı hp pavillion g6 1100 tl ye aldım fakat 4 kere arıza yaptı 4 parçası degişti bende iade ettim şuan bana diyorlarki elimizde cihazınızın aynısından veya ona yakın cıhaz yok para iadesi yapmak zorundayız bende cihaz istedim olmaz diyorlar sizce ne yapmalıyım para iadesi istemiyorum yeni cihaz istiyorum? ama bana HP M6 modeli verdiler sizce nasıl ?, eski pc im pavillion g6 1100 tl ye almiştim şuan bu verdikleri pc 1700 -1800 arası degişiyor.

İşlemci
AMD Dört Çekirdekli A8-4500M APU, Radeon HD 7640G + 7670M Çift Grafik Kartı ile (2,1 GHz, 4 MB L2 önbellek)

> 8 GB DDR3 (2 x 4 GB)

Hard disk
750 GB SATA (5400 rpm)
Optik sürücü
Çift Katman Destekli SuperMulti DVD±R/RW
Ekran >39,6 cm (15,6") HD BrightView LED Arkadan Aydınlatmalı (1366x768) Grafik
>AMD Radeon HD 7640G+7670M Çift GPU (2 GB DDR3 ayrılmış)
Bağlantı Noktaları
> 1 VGA 1 HDMI 1 kulaklık çıkışı/mikrofon girişi birleşik 1 USB 2.0 3 USB 3.0 1 RJ45
Web kamerası >Tümleşik çift dizi dijital mikrofonlu HP TrueVision Web Kamerası Ses özellikleri >2 hoparlör ve HP Triple Bass Reflex Subwoofer özelliği içeren Beats Audio™ İşaret aygıtı >Açma/kapatma düğmeli ve çoklu dokunma hareketleri destekli Dokunmatik Yüzey Klavye >Tümleşik sayısal tuş takımı içeren tam boyutlu ciklet klavye arkadan aydınlatmalı
Ağ arabirimi>Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN > 802.11b/g/n Bluetooth
Güç kaynağı türü >90W AC güç adaptörü Pil türü > 6 hücreli Lityum-İyon Enerji verimliliği > ENERGY STAR® belgeli EPEAT® Silver Boyutlar (G x D x Y) l">37,95x25,07x2,65 cm (Boyutlar konfigürasyona göre değişiklik gösterir ) Ağırlık >2,4 kg'dan başlayan ağırlık (Ağırlık yapılandırmaya bağlı olarak değişir ) Güvenlik yönetimi > Tümleşik parmak izi okuyucusu Garanti
>2 yıl sınırlı donanım, serviste bakım, parça ve işçilik
HP Setup Manager HP Recovery Manager (kurtarma bölümü, kurtarma CD'si/DVD'si oluşturma aracı) Symantec Norton Internet Security (60 günlük canlı güncelleştirme) Beats Audio™
HP CoolSense HP ProtectSmart HP SimplePass WildTangent tarafından desteklenen HP Games EasyBits Magic Desktop Evernote Windows Live Essentials

Conficker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
uppppppppppppppppppppppppppppp