Makvayuz1919
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Tam bellek modelinizi internette bulamadım. Laptop üzerinde de bellek uyumsuzlukları biraz fazla olabiliyor. Dilerseniz, 8 GB tek modülü söküp 2 adet 8 GB alalım.arkadaşlar laptopa 4 ya da 8gb ram eklemeyi düşünüyorum özelliklerini aşağıya yükledim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Hocam o kadar bütçem yok maalesefTam bellek modelinizi internette bulamadım. Laptop üzerinde de bellek uyumsuzlukları biraz fazla olabiliyor. Dilerseniz, 8 GB tek modülü söküp 2 adet 8 GB alalım.
Farklı bir RAM de alabiliriz, şu an elinizdeki 2400 MHz. 2666 MHz olanı satılıyor, onu alırsanız ortak olarak bir hızda çalışırlar.Hocam o kadar bütçem yok maalesef
Farklı bir RAM de alabiliriz, şu an elinizdeki 2400 MHz. 2666 MHz olanı satılıyor, onu alırsanız ortak olarak bir hızda çalışırlar.
Çok pahalı bence 8 GB bir RAM için.Micron MTA4ATF51264HZ-2G6E1 8 GB DDR4 2666 MHz Ram Fiyatları ve Özellikleri
Micron MTA4ATF51264HZ-2G6E1 8 GB DDR4 2666 MHz Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Bu arkadaşın dedigi gibi yapabilirsinizEvet hocam çok pahalı ama teşekkürler.