Hp ısınma ve kapanma sorunu önerileriniz nedir???

fevzi0123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
SAYIN SDN forum üyeleri hp marka 4 çekirdekli (1.4 ghz) 2536 mb kapasiteli hd erkran kartı ve 4gb belleğe sahip bir laptopum var. Laptopumda cod mw2 gibi oyunlar oynarken çok aşırı ısınıyor ve doğal olarak kapanıyor çözüm önerileriniz nerelerdir yardımlarınızı bekliyorum.

xxx3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SAYIN SDN forum üyeleri hp marka 4 çekirdekli (1.4 ghz) 2536 mb kapasiteli hd erkran kartı ve 4gb belleğe sahip bir laptopum var. Laptopumda cod mw2 gibi oyunlar oynarken çok aşırı ısınıyor ve doğal olarak kapanıyor çözüm önerileriniz nerelerdir yardımlarınızı bekliyorum.

Fanını temizleyebiliyorsan içini açıp fanını temizle termal macunlarını filan yenile.İçini açamam servise de gönderemem dersen altına soğutucu al uygun fiyatlı birçok model mevcut benimde ısınıyordu fanını temizledim sorun kalmadı

sersiler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kaliteli bir soğutucu almanızda fayda var, ucuzuna kaçmayın pek işe yaramıyor.

BGAREPAİR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Notebook Soğutucusunu USB Olarak Değilde Dıştan Prize Takılan Çeşidinde Almakta Fayda Var.
HP Notebookların Genelinde Isınma Problemi vardır.Notebook düzeyindeki bilgisayarlarda oyunlar sisteme ciddi zararlar verebilir.Sana Tawsıyem Notebook Fan Temizliği Yap Termal Pad Ve Termal Macunları Yenileyip Bıos Update yapman Teşekkürler BGAREPAİR

fevzi0123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hepinize Teşekürler Fanları Temizledim Direk Prize Bağlanan Çok Güçlü bir Soğutucu aldım. hiçbir Sorunum Kalmadı Şu Anda Hangi Oyunu Oynarsam Oyniyim 72 dereceyi Geçmiyor Çok Memnunum