Hp g62 tuş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thecom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thecom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
s.a öncelikle benim tuşa bir damla filan kola döküldü ve akşam baktım tuş tam olarak basmıyor ve bende çıkardım şimdi takamıyorum ekteki resimlerde görülüyor nasıl takacam ben bu tuşu ? yardımcı olursanız sevinirim

4850.jpg

4863.jpg

4879.jpg

---------- Post added at 14:58 ---------- Previous post was at 14:06 ----------

cevap verecek kimse yokkk galibaaaaaaaaa ??????????????????????????????????????

onurozan91

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bak bende de hp var :) . İlk önce son çektiğin resimdeki F10 tuşunun sağındaki geniş yeri tak. Sonra kısa ve 4 tane kafalı olan yeri de diğerine geçir. Ama dikkat et o tırnaklar çok hassas.. Kırılabiliyor. Zorlama fazla. Elinde kalırsa yenisini bulamazsın

thecom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bak bende de hp var :) . İlk önce son çektiğin resimdeki F10 tuşunun sağındaki geniş yeri tak. Sonra kısa ve 4 tane kafalı olan yeri de diğerine geçir. Ama dikkat et o tırnaklar çok hassas.. Kırılabiliyor. Zorlama fazla. Elinde kalırsa yenisini bulamazsın
cevap verdiğin tşk... ama senin dediğin gibi yaptım şimdide resimde görüldüğü gibi takılmıyor havada kalan bölüm
5794.jpg

onurozan91

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Biraz bastıracaksın. Aynı tuşu kullanırken bastığın gibi :) . İnce bir zorluk ayarı var :) . Onu ayarlayıp basarsan, hem oturur hem de kırmamış olursun

thecom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
valla yapamadım oturmuyor teknik serviste arkadaşım var artık ona götüreyim o yapsın sanada çok teşekkür ederim yardım ettiğin için :) allah razı olsun yinede

onurozan91

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Peki anladım :) . Tam ayarında bastırman lazım işte fazlası zarar kırarsın :) . Önemli değil hadi kolay gelsin :)