Deathwing
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Ben bu yılın başında Darty'den pavilion dv6-6c04et model Hp notebook aldım. Aldığımdan beri bir kaç büyük sorunum var şimdi garantiye vermeyi düşünüyorum. Öncelikle sorunlarımdan bahsedeyim. Bilgisayar aldığım ilk haftadan bu yana ara sıra mavi ekran veriyor ve (ne kadar açıklayıcı olur bilemiyorum ama) ''dırrrrrrrr'' diye ses yapıp takılıp kalıyor. Ayrıca özelliklerinden beklenen performansı kesinlikle vermiyor. Bir de aşırı ısınma sorunumdan dolayı soğutucu kullanıyordum. Dün vatanı gezerken elemanların da tavsiyeleri üzerine Zalman ZM-NC3000u soğutucu aldım. Dün az da olsa faydalı oldu. Ancak bugün bilgisayara bağladığımda ne soğutucu ne flash bellek ne de fare çalışmadı. Hpnin teknik servisini aradım. Soğutucunun kısa devre yaptırmış olabileceğini ve soğutucuyu kullanmamam gerektiğini söylediler. Zaten evimdeki diğer bilgisayarlarda çalıştırmıyor. Diğer sorunlarımdanda bahsettim. Mavi ekranda yazan hatayı istediler ama mavi ekran verdiğinde bilgisayar çılgına döndüğü için not etme fırsatım olmadı. Sizde de bu tip sorunlar oldu mu? Hemen götürüp garantiye veriyim mi?