HP Driver Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaqan55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaqan55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
HP'nin biçok serisinde Driver sorunu ile karşı karşıya kalınıyor. Örnek verecek olursak ; Ben bi'zamanlar bi bilgisayarcıda çalışıyodum. ''Ağabey benim bilgisayarım HP PAVİLİON G6 ama driverların hepsini yüklemiyor'' diyordu. Ama önemli olan kısım ise Pavilion G6 değil bunun yanında yer alan 2004ST-2277ET gibi model isimleridir.Bu modeller olmadan sadece HP PAVİLİON G6 Driver diye aratıp karşınıza çıkan Driver'ları yüklerseniz driver'ları çalıştırmaz. Örneğin ;
e5J7pd.png
Burada sadece markasını yazmış ve tam modelinin driverlarını yüklemediği için bazı driver'ları yüklememiş. Bi'de Yazılım otomatik çevrimiçi ara seçeğinden driverları bulamıyorsa iş daha da zorlaşıyor ve tam modelini bulamadığı için olay karışıyor. HP model laptoplarda tam model şu kısımlarda yazar;

1-)
wzX5gO.jpg

2-)
wLrApb.jpg

3-)
x0dn7o.jpg

Artık Tam Modelinizi bildiğiniz için driverları yükleyebilir. Ekran Kartı vs. içeren oyunları rahatlıkla oynabilirsiniz , photoshop tarzı programları daha rahat kullanabilirsiniz. GENELLİKLE HP PAVİLİON SERİLERİNDE KARŞINIZA ÇIKAR BU SORUN.