HP Deskjet Advantage 2060 kartuş sorunu

berk5555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar
benim yazıcımın sorunu daha yeni kartuş doldurtmama rağmen bilgisayarda renkli kartuşu az siyah kartuşu hiç göstermiyor ve yazdırmaya çalıştığımda ya yazıyı pembe yazdırıyor yada hiç yazdırmıyor bunun çözümü ne olabilir şimdiden teşekkür ederim

erdiguler97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
zaten kendin demişsin kartuş doldurdum diye aynı ürün bende de var bende de aynı şey oldu sordum adama dedi yeni nesil yazıcılar doldurma kartuşlara karşı koruma-yazı bozma gibi sorunlar çıkarıyor dedi olabilir dedi orjinal al dedi zaten orjinal fiyatı 15-20 tl arası ucuz 5liraya doldurmak yerine orj. al

ChuckyS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Erdi doğru diyor yenisini al advantegenin avantajı o zaten kartuşları falan ucuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cevap yerine öğüt... peh... bilmiyorum demenin alafrangası zaar...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde var 2060 yazıcım kartuş dolum setim de var dolduruyorum ama orjinal kartuş sorunu çıkıyor ben yazıcıyı çok kullanıyorum sıfır kartuş o zaman bana pahalı oluyor evde dolum ekonomik ne olacak şimdi herşeyin bi çözümü vardır elbet ya yokmu bilen.

erdembaskı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dolum olan kartuşlar elbette boş görüneceketir ancak baskıya müsade edecektir. kaliteli mürekkep kullanılarak sağlıklı dolum yapılmış olsaydı bu baskı probemleri yaşanmazdı bu 2 kartuşlu yazıcıların devri kapandı artık kolay dolan kartuşlarla uyumlu yazıcıları almak en mantıklısı şeffaf tıpalı ve oto reset çipli bu kartuşlar şeffaf yapıları ve tıpalı oluşlarından ötürü dolum işlemiz son derece basit en önemlisi çıkarıp takarak resetlenirler her dolumda yaızıcı yeni bir kartuş olarak algılar ve mürekkep seviyelerini fuller. bence sizde hp yada canonun 2 kartuşlu modellerinden ziyade hemen hemen bütün modelleri için kolay dolan kartuşları bulunan epsonlara yönelin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde hp 2060 yazıcım var ama kağıdı içine almıyor ve kağıt bitti hatası veriyor? Kendim düzeltebilir miyim yoksa tamirciye mi göstermeliyim? teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba
benim hp deskjet Ink Advantage 4615 yazıcım var. Siyah kartuş bitti orjinal kartuş alıp taktım ama yazdırdığımda renkli kısımlar baskıda cıkmasına rağmen siyah kısımlar cıkmıyor. HP destek sayfasındaki tüm önerilen yönergeleri yaptım ama halen siyah yazılar cıktılarda cıkmıyor. Daha önce başına bu şekilde bişey gelen varmı? Basit birşey ise servislerle uğraşmak istemiyorum. Bilgisi olan varsa sevinirim, teşekkürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de Hp deskjet ınk advantage 4615 var. aynı sorunu yaşıyorum su an. renkli basıyor. ama siyah orijinal kartuşunu yeni takmama rağmen yazdırmıyor. sayfa boş çıkıyor. siz bir çözüm bulabildiniz mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar bende de hp 2060 serisi bi yazıcı var kartuşları da sıfır orjinal almama rağmen yazdırma işlemi yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim .