Hozzt nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPARS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hosting konusunda iki firma(Natro ve Hozzt) arasında kaldım.

Hozzt'un müşteri memnuniyeti gayet iyi olmasından dolayı tercihim Hozzt olacak gibi.bkz.

Yinede hozzt deneyimi olan arkadaşlar memnuniyet bakımından bilgi verirse sevinirim.

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mesajı yazalı uzun zaman olmuş ama ben hozzt kullanıcısıyım. sana bu konuda kesinlike doğru bir tercih yapacağını söylemek isterim. 1 yıllık bir süreç içerisinde, 0 kesilme oranı gördüm. destek oranları, gece saat 03 te bile cevap veriyorlar. her derdinle ilgileniyorlar benim yazılımsal sorunumu bile onlar çözdü daha ne diyebilirim hozzt demek kalite demek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eğer vps serverlarda değilde bireysel hosting yada reseller kullanıyorsanız sitelerin yavaş açılmasından çoğunlukla şikayetçi olabilirsiniz. Bizdeki reseller paketini 3 gün sonra iptal ettireceğiz.Bütün yazışmalar ve ekran görüntüleri mevcut.İsteye gönderebilirim. Bir sitenin 30-40 sn yede açıldığını duydunuzmu? Sitelerimizin cpu harcamasından ve php güncellemesi nedeniyle olduğunu söylüyorlar. Başka firmaya aktardık siteleri aynı php sürümünde, herşey normale döndü. 1.5 senedir kullanan biri olarak bir daha düşünün derim. Tek iyi yanı desteklerinin çabuk olması.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hosting konusunda iki firma(Natro ve Hozzt) arasında kaldım.

Hozzt'un müşteri memnuniyeti gayet iyi olmasından dolayı tercihim Hozzt olacak gibi.bkz.

Yinede hozzt deneyimi olan arkadaşlar memnuniyet bakımından bilgi verirse sevinirim.

arvixe.com.tr'ye bakmani oneririm.