How I Met Your Mother

_Saytun_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
How I Met Your Mother'ın yeni bölümü dün gece Amerika'da yayınlanması gerekirken yine yaınlanmadı. Bu hareketinden dolayı CBS televizyonunu kınıyoruz.1 hafta boyunca bekliyoruz yeni bölümü ama CBS nin keyfi gelmediği için yayınlamıyo :hammer:

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Yalan dolan hep bunlar aç izle Fatmagül'ün Suçunu.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
:D olur böyle seyler bak mesela fringe 3-4 hafta kafasına göre ara veriyor. böyle aralarda baska dizilerle mesgul olcaksin happy endings tavsiye ederim ben how ı meette gülmedigim kadar gülüyorum, daha dogrusu artik hic güldürmüyo beni how ı meet. Happy Endings, Outsourced kat kat daha komik eglenceli.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
sanırım yeni bölümü 2 mayısta yayınlanacak.

---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:38 ----------

bende bekliyorum :)

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
6. sezonda bitti ya

riverdog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6. sezonda bitti ya

sorma... Bakalım gelecek sezon nasıl olacak? İnşallah seneye ilk bölümde şu hatunu gösterirler artık. Diziyi uzattıkça beklentileri de arttırıyorlar bence hatun konusunda. Yani o kadar bekledik, bu bekleyişin sonunda Ted'in evleneceği kişinin hem ünlü,güzel ve sevilen biri olmasını bekliyorum açıkçası. Sağlam bi bomba patlatmaları lazım. Bu bekleyişe değecek biri olsun isterim :D

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
sorma... Bakalım gelecek sezon nasıl olacak? İnşallah seneye ilk bölümde şu hatunu gösterirler artık. Diziyi uzattıkça beklentileri de arttırıyorlar bence hatun konusunda. Yani o kadar bekledik, bu bekleyişin sonunda Ted'in evleneceği kişinin hem ünlü,güzel ve sevilen biri olmasını bekliyorum açıkçası. Sağlam bi bomba patlatmaları lazım. Bu bekleyişe değecek biri olsun isterim :D

aynen :) bakalım kim o kız? ted bomba ya kaç tane sevgili buldu ama bi türlü karısı çıkmadı.

barneyden yeni aksiyonlar bekliyoruz. çok iyi gidiyo

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
arkadaşlar hiç bir bölümü kafalarına göre yayınlamamazlık yapamazlar. Amerika'da ki dizi anlayışı buradan farklı olduğu için garipsiyorsunuz siz. Dizilerin yayınlanma tarihleri önceden duyurulur, o tarihleri episodeworld.com üzerinden takip edebilirsiniz. :)

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
konunun başlığını how i met your mother olarak değiştirsek aslında. diziyi burada konuşuruz mümkün mü?

_Saytun_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
o zaman bende ilk mesajı düzenliyim bakalım :D

Edit: üzerinden zaman geçtiği için düzenliyemiyorum. modlardan ricam benim o mesajı kaldıralım dizinin genel bilgileri, oyuncular ve birkaç fotoğraf ekleyelim daha mantıklı olur

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
evet öyle olursa çok iyi olur. mod arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
yok gelecek sezon vizesini aldı 2. sezon olucak.HIMYM'dan daha çok gülüyorum ben, HIMYM eskisi kadar komik değil çok uzattılar hikayeyi.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
how i met your mother bir numara ya