• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

How I Met Your Mother

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
How I Met Your Mother'ın yeni bölümü dün gece Amerika'da yayınlanması gerekirken yine yaınlanmadı. Bu hareketinden dolayı CBS televizyonunu kınıyoruz.1 hafta boyunca bekliyoruz yeni bölümü ama CBS nin keyfi gelmediği için yayınlamıyo :hammer:

Yalan dolan hep bunlar aç izle Fatmagül'ün Suçunu.

:D olur böyle seyler bak mesela fringe 3-4 hafta kafasına göre ara veriyor. böyle aralarda baska dizilerle mesgul olcaksin happy endings tavsiye ederim ben how ı meette gülmedigim kadar gülüyorum, daha dogrusu artik hic güldürmüyo beni how ı meet. Happy Endings, Outsourced kat kat daha komik eglenceli.

sanırım yeni bölümü 2 mayısta yayınlanacak.

---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:38 ----------

bende bekliyorum :)

6. sezonda bitti ya

sorma... Bakalım gelecek sezon nasıl olacak? İnşallah seneye ilk bölümde şu hatunu gösterirler artık. Diziyi uzattıkça beklentileri de arttırıyorlar bence hatun konusunda. Yani o kadar bekledik, bu bekleyişin sonunda Ted'in evleneceği kişinin hem ünlü,güzel ve sevilen biri olmasını bekliyorum açıkçası. Sağlam bi bomba patlatmaları lazım. Bu bekleyişe değecek biri olsun isterim :D

sorma... Bakalım gelecek sezon nasıl olacak? İnşallah seneye ilk bölümde şu hatunu gösterirler artık. Diziyi uzattıkça beklentileri de arttırıyorlar bence hatun konusunda. Yani o kadar bekledik, bu bekleyişin sonunda Ted'in evleneceği kişinin hem ünlü,güzel ve sevilen biri olmasını bekliyorum açıkçası. Sağlam bi bomba patlatmaları lazım. Bu bekleyişe değecek biri olsun isterim :D

aynen :) bakalım kim o kız? ted bomba ya kaç tane sevgili buldu ama bi türlü karısı çıkmadı.

barneyden yeni aksiyonlar bekliyoruz. çok iyi gidiyo

arkadaşlar hiç bir bölümü kafalarına göre yayınlamamazlık yapamazlar. Amerika'da ki dizi anlayışı buradan farklı olduğu için garipsiyorsunuz siz. Dizilerin yayınlanma tarihleri önceden duyurulur, o tarihleri episodeworld.com üzerinden takip edebilirsiniz. :)

konunun başlığını how i met your mother olarak değiştirsek aslında. diziyi burada konuşuruz mümkün mü?

o zaman bende ilk mesajı düzenliyim bakalım :D

Edit: üzerinden zaman geçtiği için düzenliyemiyorum. modlardan ricam benim o mesajı kaldıralım dizinin genel bilgileri, oyuncular ve birkaç fotoğraf ekleyelim daha mantıklı olur

evet öyle olursa çok iyi olur. mod arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur.

yok gelecek sezon vizesini aldı 2. sezon olucak.HIMYM'dan daha çok gülüyorum ben, HIMYM eskisi kadar komik değil çok uzattılar hikayeyi.