Hotmailim hacklendimi lütfen yardımm

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özürdilerim. Arkadaşlar ben hotmalimi açtığımda " başka birisi hesabınızı kullanıyormuş gibi görünüyor " yazısı çıkıyor acaba çalındımı hacklendimi bana sorular sordu yapabildiklerimi cevapladım ve diğer e posta hesabıma gönderdim 24 saat içinde cevap atacaklar ama benim anlamadığım yıllardan beri kullanıyorum ve bana kim niye bunu yapsın tanıdıklarımın yapacağını hiç sanmıyorum acaba bu bi sorun gibi bişeymi lütfen yardımcı olun çünkü bütün hesaplarım bu e postada :( :( şimdiden teşekkürler

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özürdilerim. Arkadaşlar ben hotmalimi açtığımda " başka birisi hesabınızı kullanıyormuş gibi görünüyor " yazısı çıkıyor acaba çalındımı hacklendimi bana sorular sordu yapabildiklerimi cevapladım ve diğer e posta hesabıma gönderdim 24 saat içinde cevap atacaklar ama benim anlamadığım yıllardan beri kullanıyorum ve bana kim niye bunu yapsın tanıdıklarımın yapacağını hiç sanmıyorum acaba bu bi sorun gibi bişeymi lütfen yardımcı olun çünkü bütün hesaplarım bu e postada :( :( şimdiden teşekkürler
Farklı farklı bilgisayarlardan giriyor musun mesela evde ve işte ?

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Giriş yaptıktan sonra mail hesabından çıkış yapıyor musun?. Yoksa sayfayı direk mi kapatıyorsun?.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Tek bilgisayardan kullanıyorum ve giriş yaptıktan sonrada mutlaka çıkarım zaten genelde çok girmiyorum mail e hesap onay işlemleri için felan sadece geçende onun için mail i açacaktımki bununla karşılaştım eğer bu hesap giderse diğer bütün hesaplarım gider :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İnternetten biraz baktım kimi çalınmış diyo kimi mail hatası diyo ama çözümünü yazan yok bende burayı bi yokliyim dedim

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sanırım hesabını senden başka kullananlarda var :) benimde başıma geldi bir kaç ama kullanan diğer kişide bendim yani aynı anda iki pc den giriş yapınca uyardı :)
yapabileceklerin:
>>kullandığın tarayıcının önbelliğini temizle yada gizli kipte aç(google chrome kullanıyorsan ctrl shift N yap)
>>hotmail hesabına girmeye çalış. sorduğu tüm soruları cevapla. ikinci e postanı isterse yaz.
>>şifreni kurtarmaya yada değiştirmeye çalış(şifremi unttum vs yi dene)
>>http://answers.microsoft.com/tr-tr şu linte soru sor de ve sorunu ayrıntılı bir şekilde microsofta bildir. hesabın çok önemli olduğunu vs yaz. ilgilenirler.
>>bide hesabında gizli soru gibi şifreyi unutnca devreye giren bir şey var. cavabı basit bir şeyse yada yakın çevrenin bildiği bir şeys, yakın çevrenden biri gizli sorunun cevabını bildiği için hesabına girmiş olabilir...