• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hotmaile Gelen Mailimize FireFox'tan Bakmak ???

Arkadaslar dün WLM'nin 8.5 2.sürümünü kurdum...Önceki WLM'de stuffplug ve msn plus eklentilerinden plus şu an sorunsuz calısıyor fakat stuffplug artık calısmıyo...Stuffplug'ın ayarlarından WLM üzerinden gelen maillerin kontrolunu firefox'tan yapıyordum.Sımdı stuff gidince tekrar IE'den acıyo...Nasıl Firefox'a çeviricem ???

Programsız olmuyomu bu iş...Yoruldum artık eklentilerden >X<

Arkadaşlar Webmail Notifier, eklentisini az önce bende kurdum yanlız, Gmail için bir sorun yok fakat hotmail'i kontrol edemiyoruz. Yoksa bu sorun sadece bende mi var? Bu arada hotmail sürümü Live olduğu için sorun çıkıyor olabilirmi acaba?

@live.com uzantılı mı?
Bendeki hotmail.com uzantılı ve sorunsuz çalışıyor.

elektr10, benim mail de @hotmail.com uzantılı ancak sorun yaşadım sadece arayüz live sürümü belki ondan olabilir diye düşünüyordum. Ama sanıyorum biraz daha kurcalamam gerekiyor.

Eklentinin ayarlarına bir göz at.Hotmail adresinin sağında default işaretlenmemiştir belki.

Arkadaşlar ben @msn.com kullanıyorum..+ Firefox kullanıyorum..Bu eklenti işime yarar mı..?

ya bende bu eklentiyi 2 hafta filan kullandım çok güzeldi şimdi açılmıyor artık hotmailin ana sayfası çıkıyor ayarlara baktığımda mail adresinin sağ tarafındaki kutucuk sönük durumda ve aktif hale gelmiyor ne yapabilirim yardımcı olabilecek olan varmı?

birde gelen mesajları kontrol et dediğimde kontrol edilemedi notu çıkıyor

ben gmailimi unuttum ve hotmailime sıfırlama işlemi açtım,hotmailime mesaj gelecek diye gösterge geldi o yüzden hotmailime girmem gerek