Hotmail sorunu

yağmuradam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dünakşam üstünden bu yana maillerimi açamıyorum mailime giriyorum önemsiz postalar falam hepsine girebiliyorumama iş mail okumak, taşımak, silmeye gelince donuyo kalıyo bu acaba benden kaynaklanan bi sorunmu yoksa microsoft pardus cd si ısmarladım diye bana küstümü çünkü www.ozgurlukicin.com dan mail gelmişti ondan sonra böle oldu maili açamadım bile

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
gmail kullanın, hotmail gibi antikaları bırakın artık.

yağmuradam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zaten mecburen gmail kunlanıyorum ama bu arıza face book a da yansıdı ordada mesajları göremiyorum denemedim ama msn yide etkilemiş olabilir

yağmuradam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar yokmu bir çözümü bi dünya e posta birikti açamıyorum bir kısmı çok önemli e postalar

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
hotmail in pop3 desteği varsa pop3 yoluyla maillerini almayı dene bence. başka bir çözüm yolu şuan aklımda yok.

yağmuradam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pop3 ün ne olduğunu bilmiyodumama araştırdım çok karışık geldi acaba hotmaile gmailimden bir e posta atıp durumu anlatsam ilgilenirlermi 21 adet posta birikti

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hotmail 'deki maillerini Gmail'e yönlendir.Bunu iki yolla yapabilrsin ama başarabileceğin konsunda şüpheliyim çünkü, hotmail artık eskisi gibi maillerini başka servise taşınmasına sıcak bakmıyor :) (denemediysen tavsiye ederim)

yağmuradam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hotmail 'deki maillerini Gmail'e yönlendir.Bunu iki yolla yapabilrsin ama başarabileceğin konsunda şüpheliyim çünkü, hotmail artık eskisi gibi maillerini başka servise taşınmasına sıcak bakmıyor :) (denemediysen tavsiye ederim)
eğer dediğiniz gelecek olan meillerin gmaile gönderilmesiise deneyebilirm ama mevcut maillerin gmaile gönderilmesi ise maillerde hiç bir şekilde oynama yapamıyorum anında donuyor

yağmuradam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sayın arkadaşlar bu konuda başınızı çok arıttım ama bir sorum daha olacak hotmail hesabımı kapatıp tekrar açmaya karar verdim ama hesabın kapanması için belli bi zamana ihtiyaç var bu zamanın kaç gün olduğunu bilen varmı ben kapatırken ingilizce olarak 270 gün falam yazıyodu 30 gün değilmiydi

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Denedim Hotmail artık kabul etmiyor.Bunu Gmail'den yaptınız mı?Çünkü oradan yaptığınızda belirttiğiniz mail adresinizde bulunan maillerinizin tamamı import ediliyor.Tabi bu mail sayısına bağlı olarak zaman alabilir.

Ayrıca başka bilgisayarlarda da denemişsinizdir umarım?Yani ya sorun kendi bilgisayarınızdan, bağlantınızdan da olabilir?

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ewet başka bilgisayarda dene, eğer girerse ki muhtemelen giricektir sorun senin bilgisayarında. eğer senin bilgisayarındaysa geçmişi , önbelleği vs vs hepsini temizle ondan sonra giricektir muhtemelen, eğer yine oluyosa başka yüklediğin bir programdan sorun çıkıyodur, yine beceremeyip bulamıyosan başka bir tarayıcı dene firefox opera safari chrome gibi...

yağmuradam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet başka bir bilgisayarda deniyince girebiliyorum sistemimde 2 tarayıcı var firefoxparolalar dışında herşeyi sildim aynışekilde ie dede parola dışında herşeyi sildim gene olmadı şimdide tekerteker progreamları sileceğim

yağmuradam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sorun çözüldü dediğiniz gibi kunlandığım bir program yüzündenmiş Ad Muncher diye kendiliğinden açılan reklamları engelleyen bir program yüzünden uğraşmışım bukadar anlaşılan reklam yoksa epostada yok :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
anlık ileti listem de olmayan kişiler mail listemdenasıl çıkıyor benim eklemediğim kişile mail listeme gire biliyor mu