Hotmail Alternatif Mail Adresini Kaldırmak

registered

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar, birisi hotmail adresimdeki sifre sıfırlama mailini kendi mail adresine tanımlamıs. bu mail adresini kaldırmak istedigimde o kişinin mail adresine onay maili gidiyor, yani o kişinin onayı olmadan alternatif mail adresimi degistiremiyorum yada kaldıramıyorum. Bu durumda mai adresini calan birinden mail adresini tamamen kurtarmak mumkun olmuyor. Bu durum cok mantıksız cozumu varmı? Acil yardım rica ederim.

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
O kişiyi bulup düzeltmen gerek yada savcılığa başvur savcılık yardım etsin.

registered

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mailimin icindeyim zaten, neden alternatif maili silemiyorum anlamıyorum. bu nasıl bir sacmalık. tek farkeden ben miyim?

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Seçenekler>Diğer Seçenekler>Hesap Ayrıntıları kısmında Alternatif e posta adresinin sağında kaldır seçeneği olması gerekiyor.

yaSinerji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, bunun için bir alternatif yöntem daha belirleyebiliyorsun. Alternatif mail adreslerine yenisini eklediğinde ve onayladığında diğerini ancak o zaman pasif duruma getirebiliyorsun. Yani bir tane daha alternatif maili yazmalısın. yoksa o kısmı boş bırakmana izin vermiyor hotmail.

registered

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evowinds, kaldır secenegi olsa bile bu secenegi sectigimizde diger adımda, o mail adresine onay maili gonderiyor.dolayısıyla bu yontem işime yaramıyor.

yasinerji, soyledigin gibi yapmayı denemiştim, ancak bu kezde yeni mail adresi eklemeye calistigimda yine ilk mail adresine onay maili gidiyor.
Bir turlu kaydedilen mail adresini devre dısı bırakmıyorum, bu sacmalıgı farkeden yanlızca benmiyim hotmail neden boyle bir sacmalıga musade ediyor. bu durumda calinan epostaları geri almak imkansız.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Peki o alternatif mail adresini değiştirmeyi denesen...

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bunun çözümü sadece alternatif mail kullanıcısı ile irtibata geçmek, artık bu işi çok sıkı tutuyorlar.Facebook bile kullanıcıyı tanımadığı zaman polis rolüne bürünüp kimliğini istiyor.