way_be
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 12
torrent torrent torrent 

fileserve zaten bayadır ortalıklarda yani kral olsa olurdu gibi geliyo üstad, filesonic bi anda girdi ortaliga demek uploaderlara daha iyi sartlar sunmakta diye düsünüyorum. ama her sartta ben hotfile'ye alismistim ücretsizler icin hızı ve beklemeye süresi iyiydi, bide pre vardi elimde hic patlamayan cayır cayır cekiyodumevlat acısı gibi koydu 2 gündür yemekten icmekten kesildim.
ulen daha dün 1 yıllık aldım rapid bitince. Yedik darbeyi iyi mi ? :s
Limewire Pirate Edition denedinmiLimewire gibi onunda sonu gelir torrentle iyiyimşuanda![]()
1 yıllık hotfile premium alıp kahrolmuş benden gelsin bu Türkü
[video=youtube;3IxEoYzss-c]http://www.youtube.com/watch?v=3IxEoYzss-c[/video]
biri gider biri biter suan dockloand var
Fileserve diyorum, biraz pahalı ama olsuncok dogru o sebepten torrent hicbir zaman premiumun yerini tutamaz, bundan 1 ay önceye kadar hotfile pre kullanan anlar, her tarafta hotfile linkler vardi sitelere üye olmaya bile gerek yok google'da arattir internet hızınızın el verdigi en yüksek hızda ve fix sabit hızda indir bu rahatlık hicbiseyde olamaz.
daha önce yeni lider filesonic olur diyodum ama elimde filesonic pre var kesinlikle hotfile gibi degil pre oldugu halde hız bazen düsüyo hatta kesiliyo. ins yeni linkler usershare'ye kayar free indirmesi bile koaly ne captcha var ne bekleme süresi var free oldugu halde hızıda mükemmel.