mendocino
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 81
Evet arkadaslar yaklaşık 1 hafta önce 5 büyük film şirketinin birleşip, Hotfile dosya barındırma sitesine telif hakları ihlali gerekçesiyle açtığı dava sonucunda Hotfile'ın kendini aklamak için agrasif tutumu, tüm uploader kesimini ve buna bağlı olarak hotfile premium kullanıcılarını ciddi bir şekilde zora sokmuş oldu. Hotfile telif hakkını ihlal eden tüm kullanıcıların hesaplarını dosyalarıyla beraber silip bloke ediyor. 3-4 günlük süreçte binlerce paylaşım sitesi ve bireysel paylaşım yapan kişilerin hesapları kapandı ve kapanmaya devam ediyor.
Benim nacizane fikrim yeni hesap alacak ya da mevcut hesabını uzatacak hotfile premium kullanıcılarına; yeni hesap alırken bunu göz önünde bulundurun ayrıca hiçbir siteden uzun vadeli premium satın almayın. Benim de daha 5 aylık premium hesabim var ama 5 ayı çıkarabilecegini sanmıyorum, Allah'tan para vermedim.
Malesef rapid gibi hotfile'ında sonu gelmiş bulunmakta, hem de rapid gibi değil çok daha kısa sürede yolun sonu göründü, yakında hotfile linkleri bulmak zorlaşacak. Sıradaki site benim tahminim fileserve, filesonic, uploaded.to yada baska bi site olacak gibi geliyor.
Benim nacizane fikrim yeni hesap alacak ya da mevcut hesabını uzatacak hotfile premium kullanıcılarına; yeni hesap alırken bunu göz önünde bulundurun ayrıca hiçbir siteden uzun vadeli premium satın almayın. Benim de daha 5 aylık premium hesabim var ama 5 ayı çıkarabilecegini sanmıyorum, Allah'tan para vermedim.
Malesef rapid gibi hotfile'ında sonu gelmiş bulunmakta, hem de rapid gibi değil çok daha kısa sürede yolun sonu göründü, yakında hotfile linkleri bulmak zorlaşacak. Sıradaki site benim tahminim fileserve, filesonic, uploaded.to yada baska bi site olacak gibi geliyor.