Hotfile Yolun Sonuna Geliyor!

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Evet arkadaslar yaklaşık 1 hafta önce 5 büyük film şirketinin birleşip, Hotfile dosya barındırma sitesine telif hakları ihlali gerekçesiyle açtığı dava sonucunda Hotfile'ın kendini aklamak için agrasif tutumu, tüm uploader kesimini ve buna bağlı olarak hotfile premium kullanıcılarını ciddi bir şekilde zora sokmuş oldu. Hotfile telif hakkını ihlal eden tüm kullanıcıların hesaplarını dosyalarıyla beraber silip bloke ediyor. 3-4 günlük süreçte binlerce paylaşım sitesi ve bireysel paylaşım yapan kişilerin hesapları kapandı ve kapanmaya devam ediyor.

Benim nacizane fikrim yeni hesap alacak ya da mevcut hesabını uzatacak hotfile premium kullanıcılarına; yeni hesap alırken bunu göz önünde bulundurun ayrıca hiçbir siteden uzun vadeli premium satın almayın. Benim de daha 5 aylık premium hesabim var ama 5 ayı çıkarabilecegini sanmıyorum, Allah'tan para vermedim.

Malesef rapid gibi hotfile'ında sonu gelmiş bulunmakta, hem de rapid gibi değil çok daha kısa sürede yolun sonu göründü, yakında hotfile linkleri bulmak zorlaşacak. Sıradaki site benim tahminim fileserve, filesonic, uploaded.to yada baska bi site olacak gibi geliyor.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Biri gider biri gelir...Gelen de gideni aratmaz...Tencere yuvarlanmış seninki benden kara...

Üçüncüyü gaza geldim de yazdım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
korsan biter diyen oldumu? ben premiumu olanlara ve almayi düsünenlere bilgi veriyorum sizin yaptiginz yorumların garipligine bakın...

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Torrent en güzeli ya hotfile premium var ama hala torrent kullanıyorum torrent gibisi yok valla özellikle Zamunda.net ve TorrentLeech.org türk olarak Leechturk.com siteleri çok iyi hotfiledaki hızı aratmıyorlar atıyorum yeni bir tane film çıkmıştır inception 1080p yeni düştüyse linkleri hotfile a falan hemen siliyorlar torrentde ise böyle bir sorun yok en sevdiğim özelliği bu

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
İyi yapıyor telif hakkı sahipleri limewire, rapidshare, hotfile gibi korsan paylaşım araçlarına dava açarak yapılabilecek şu an için en makul çözüm bu. Tek tek indirenlere ceza kesmek yerine... Sivrisinekleri tek tek öldürmek yerine bataklığı kurutuyorlar. Korsan tabi ki bitmez ama hotfile ın dava edilmesiyle çok büyük bir darbe aldığı kesin

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hotfile darbe aldı ama böyle yaparak yine kendi kendisinin ayagina sıkıyor. korsan paylasim olmassa hotfile kimin ne isine yarayacak.

devkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Leechturk.com sanırım davetiyede istiyor üye olmak isteyenlerden kayıt esnasında,
böyle bir davetiye nasıl alınır veya göndrebilecek olan arkadaş varmı acaba?
Teşekkür ederim.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Limewire gibi onunda sonu gelir torrentle iyiyimşuanda :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
hot üyeliğimin bitmesine daha 3 ay var. dediğin gibi olursa çıldırırım kahrederim:) şu an bir problem görünmüyor.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Benzer şeyler yazacaktım ama uygun konu bulamadım. Maalesef bu uzun zamandır belli olan bir durumdu. Telif haklarıyla çok uğraşmış olacaklar ki içerikleri anında siliyorlardı. İşi bir seviye daha ileri götürerek hesap kapatmaya başladılar. Yazık, daha da Mayıs'a kadar süresi vardı hesabımın ama artık Türkiye dışında uploader'lerce çok az kullanılıyor Hotfile. İşin en kötü tarafı ise alternatiflerinin çok fazla olması ama kimsenin direkt birinde karar kılamaması. Filesonic, Fileserve, Oron, Duckload v.b. gibi 10'a yakın site var. Herkes ayrı telden çalıyor, millet ne yapacağını şaşırmış durumda. Yeni bir premium hesap edinecekler için, sonraki kralı tahmin eden birileri bize de çıtlatsa da, biz de ona göre birinden hesap alsak. :)

macindows

Asistan
Reaksiyon puanı
56
...kısası hotfile bitti oluyor bu! fişini çekmiş birileri. torrente abanırlar artık...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hot üyeliğimin bitmesine daha 3 ay var. dediğin gibi olursa çıldırırım kahrederim:) şu an bir problem görünmüyor.

benimde daha temmuz ayina kadar var ama en cok kullandıgım siteler hotfile grevine basladilar bile, 1 ay falan sonra hotfile link bulmak zorlasicak gibi geliyo bana. şuan alinacaksa fileserve alınabilir ama o da en fazla 1 aylık :)

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hotfile filan hikaye torrent olmasa filmleri uploaderlar nerden bulacak.torrent sitelerini kapasınlar ilk bence.
yani kapamasınlar :D:D korsana hayır :D

devkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leechturk.com a kayıt olurken davetiye istiyor.
Nasıl temin edecegiz arkadaşalar?

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Hotfile giderse yerine sanırım Fileserve devam eder. Çünkü rapid eskisi gibi artık populer olamıyor ne yazıkki. Nereye baksam muhtemel iki sunucu Hotfile ve Fileserve .

Reaksiyon puanı
68
şuan hotfileden sherlock dizisinin ilk bölümünü indiriyom:P

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hotfile kapansa bile torrent ne güne duruyo.üstelik torrent sitelerini kapatsalar bile rahatlıkla forumlar devam ettirebilir bu işi.yaşasın torrent. :D

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
bende son günlerde silinmiş link konusunu farkettim , özelikle eski linkler. Birde bu hotfilenin indirme hızı beni deli ettiğinden paypaldaki otomatik ödememi iptal ettim bende bıraktım. bakarız duruma göre ama rapid gibisi olamaz heralde efsane rapid , düşünüyorum bu sunucular kaç adetti :dirol:

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:) Bende bu ay premium aldım 1 ayla 6 ay arasında gidip geldim :D Allahtan 1 aylık almışım. Hotpremium:) Bende torrent ın hızından memnun değildim ama mecbur ordayız artık.

Bu babalar öne çıkan tüm paylaşım sitelerini silecekler belliki. Biri bu şrfsiz film şirketlerine aldığı paraya şükretmesini öğretsin. Adamlar eşşek yüküyle para kaldırıyor. Ondan premium al olmadı bundan al bizim sonumuz ne olacak.

Reaksiyon puanı
0
adam preleriniz elinizde patlamasın diye uyarıp yardımda bulunmuş cemaat i müslimin kimse bana kazık atamaz moduna bürünmüş
uyarın iççin saolasın aykut

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Torrenti bu tür sitelerle karşılaştırmak gereksiz , torrent baş belası benim düşüncem.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Çok büyük ihtimalle hotfile'ın tahtı son bulursa yeni kral Fileserve olur çünkü hotfile ile aynı avantajları sunuyor göndericilere Fileserve üzerindende hotfile gibi para kazanılıyor premium alıcaklar fileserve alsınlar yani alternatifide çok ayrıca türk sitelerinde

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
yeni kral filesonic olacak gibi geliyor bana ama bakalım...

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bu sitelerin çine açılması gerekki engellenemesin :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bence yeniler içinde en öne çıkan fileseve. duckload da iyi. bu iki site de hem tek seferde yüksek boyutlu dosya paylaşmaya izin veriyor, hem de yüksek download hızları sunuyor. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Evet ama Filesonic bağlantısı verenler de Fileserve veriyor ara ara... Ne olacak dur bakalım belli olur birkaç aya... :)

fileserve zaten bayadır ortalıklarda yani kral olsa olurdu gibi geliyo üstad, filesonic bi anda girdi ortaliga demek uploaderlara daha iyi sartlar sunmakta diye düsünüyorum. ama her sartta ben hotfile'ye alismistim ücretsizler icin hızı ve beklemeye süresi iyiydi, bide pre vardi elimde hic patlamayan cayır cayır cekiyodum :) evlat acısı gibi koydu 2 gündür yemekten icmekten kesildim.