Hotfile Premium 9$

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uSuLca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bir National Geographic hayranı olarak tüm belgesel setini buldum ve indirmek istiyorum.

Hepsi Hotfile da bende şu 1 aylık 9$ olan paketi alayım diyorum bu nedir ne değildir. Ne kadar iner sınır var mı? Nasıl ödeme yapayım zira nette binlerce farklı site ödeme şekli vs var neye güveneyim.

Hotfile dan aldığım 9$'lık paket fiyatı her ay mı benim hesabımdan kesilecek?Bir defaya mahsus 9$'a alamıyor muyum?

:D Yada beni uğrastırmayıp ''o set bende var abi yolla diski doldurayım olmadı şuradan uygun fiyata DVD lerini alabilirsin'' Diyen arkadaşlarda Canı gönülden Kabulümdür.

Not: Ankara'da ikamet etmekteyim. :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Torrent olarak indir istersen. Hem hızlı indirirsin hem de 9$ cebinde kalır :)

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ya Üstad o Torrent işini hiç anlamıyorum. Sadece bir makalede dosyaların indirmek için küçük anahtararı oldugunu öğrendim torrent in Müsaitsen kısaca bir açıklasan nasıl indiriliyor bu torrent :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hotfile premiumda sınır, kota falan yok internet hizin neye el veriyosa o kadar hızda istedigin kadar indirebilirsin. en kolayi sms atarak kontörle almak bence http://hotfile.com/premium.html. tabi daha bi cok yol mevcut.

hltt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Torrent ile indiririm diyorsan sen bilirsin ancak hotfile premium alacağım diyorsan en temizi paypal ile alman. Eğer paypal hesabın yoksa kolayca açabilirsin. Ayrıca başka bir yerde de lazım olur. İndirme olayına gelince 100gb yazıyor ama ben hiç eksildiğini görmedim o nedenle günlük mü aylık mı bişey söyleyemem. Artık rapid bittiği için ben 2 yıla yakın bir süredir hotfile kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
hotfile'ın o hesabı dünyanın en iyi hazırlanmış tuzağı. türkçesi olmadığı için türkler de düşüyor bu tuzağa. ordaki hotfile premium her ay yenilenen 9$ şeklinde. sakın ola öyle bir hataya düşmeyin. her ay kartınızdan dokuz dolar düşer.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Şimdi kısaca ve anlaşılır biçimde anlatayım. Torrent denilen dosyalar kilobytelık dosyalar ve sen bunu 1 sn de bilgisayarına indirebiliyorsun. Bu dosyaların bulunduğu torrent siteleri var. Genellikle iyi olanları davetiye sistemi ile üye kabul ediyorlar. Bu torrent dosyası bilgisayarına inince sen bunu bir torrent programı ile (mesela uTorrent) açıyorsun ve o dosyaya kaynak olan bilgisayarlardan veriler otomatikman senin bilgisayara kopyalanmaya başlıyor. Onlar dosyaları yüklerken sen de aynı anda bu dosyaları indiriyorsun.

En kısa bu şekilde anlatılır herhalde...

SnaCk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Boşver Hotfile en iyisi Torrent. Zamunda'da National Geographic'in Golden Torrentleri dolu ve çok geniş bi arşivi var.

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ee ilahiyatçı ne yapalım içinde sadece 9$ olan bir hesap mı açalım. Yada paypal açıp 9 dolarmı koyalım içine ayrıca paypala nasıl para konuyor ki. :)

Çok mu cahilim ne..
Ayrıca ilahiyatcı hangi ilahiyattansın?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Boşver Hotfile en iyisi Torrent. Zamunda'da National Geographic'in Golden Torrentleri dolu ve çok geniş bi arşivi var.

hotfle pre varken torrent kim oluyo yav...cahil cahil konusmayin.. sınırsız sayida dosyayı ayni anda modemi eritecek kadar sabit hızda indimekten bahsediyoruz... ayrica kontörle alinca nerden ne parasi cekicekler birakın bu isleri..

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Torrent bedava; Hotfile Premium ise 9$. Hotfile de sabit bir hızın var; Torrentte ise kaynağa göre değişen bir hızın var. Seçimi sen yap :)

Bu arada her ikisi de yasal değil, bunu bil. Hotfile'a para versen dahi yasal bir şey olmuyor. Telif haklarının ihlali gene söz konusu.

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şu torrent işini bir kurcalayalım bakalım. Peki bu davetiyeli sitelere kendimi nasıl davet ettireceğiz :) Neden davetlı olur onu da anlamıs değilim ya..

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ya gıcık oldum bu torrent ler nasıl bulunuyor biriniz bana denemem için bir torrent verin ne olursa boyutu küçük olsun ama indireceğim şeyin.

Denedim ve öğrendim merak nelre kadir. Ama bu National Geographic torrentlerini nasıl bulurum?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
İnan çok şanslısın. 5-10 dakikadır bakıyorum hangi türk torrent sitelerinin üye alımı açık diye geziyorum. Galiba şu anda TurkTorrent.biz 'in açık. Bir dener misin üyelik açmayı : http://turktorrent.biz

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Abi bu torrent işi yaş ama bı sıte buldum genıs arsıvlı senı 3gb down ile baslatıyor. Bu guzel ama up hızım cok yavas yanı ben torrent ısı yapamam neyse asıl soru hot premumu alırsam her ay mı duseccek hesabımdan 9 dolar?

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
hotfle pre varken torrent kim oluyo yav...cahil cahil konusmayin.. sınırsız sayida dosyayı ayni anda modemi eritecek kadar sabit hızda indimekten bahsediyoruz... ayrica kontörle alinca nerden ne parasi cekicekler birakın bu isleri..

çok zorlama bir yorum olmuş sanki :) peer sayısı bol olan bir torrent dosyası bul da gör farkı.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Abi bu torrent işi yaş ama bı sıte buldum genıs arsıvlı senı 3gb down ile baslatıyor. Bu guzel ama up hızım cok yavas yanı ben torrent ısı yapamam neyse asıl soru hot premumu alırsam her ay mı duseccek hesabımdan 9 dolar?
bildiğim kadarıyla her ay düşmez.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
her ay düşme diye birşey yok rahat ol. ben 1 yıldır kullanıyorum ve ayda ortalama 200 gb indiriyorum canavar gibi. populer olan bütün belgesellerin blurayleri harddiskimde mevcut ancak kaç tanesine açıp bakmışımdır bilmiyorum.

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35

Katılıyorum bende 2 yıldır premium kullanıyorum memnunum :) Hotfile şuan RapidShare'den 1000 kat daha iyi ve daha çok kullanılıyor. Bu saatten sonra Hotfile ve Fileserve alınır :)

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bende anlamıyorum bedavası varken para vermek niye :D özellikle bu dosyaların peer aktiviteleri yüksek olur. tabii seçim sizin nihayetinde:4:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
çok zorlama bir yorum olmuş sanki :) peer sayısı bol olan bir torrent dosyası bul da gör farkı.

senin yorumun daha zorlama sanki. :) kendin söylemissin ustam, dosyayi torrente bulucanda, o buldugun dosya bolca peer edilecekte falanda filan. hotfile link bulmakta sorun degil indirmek zaten sabit hızda, ayni zamanda yıllardır torrentte kullanıyorum bütün büyük torrent sitelerine üyeligimde var ama torrentin hotfile kadar hızlı oldugunu hic görmedim, downloada para verme premium alma taraftari degilim ama alinacaksa hotfile gerisi hikaye, verdigi paranın karsiligini aldıgını hissettiriyo adama.

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
her ay düşme diye birşey yok rahat ol. ben 1 yıldır kullanıyorum ve ayda ortalama 200 gb indiriyorum canavar gibi. populer olan bütün belgesellerin blurayleri harddiskimde mevcut ancak kaç tanesine açıp bakmışımdır bilmiyorum.

:) Üstadım National Serisi varsa veremez misin bizlere. Biliyorsun paylaşmak güzeldir. :) Elimden geldiğince senin de zahmetlerini boşa çıkarmam inşallah. :) Bir aylık premium hediyem olur sana :)

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Bir paylaşım için kimseye premium hesap hediye etme bence.. İnsanların sana kaynaklarını göstermeleri 1 dk'larını almayacaktır..

Not:Yanlış anlaşılmasın Topalsolucan yorumlarını takip edip sevdiğim bir üyedir kişisel bir yorum değildir.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
açıkcası şu an aklımdan geçen şey, ist de olmuş olsa hardiskine belgeselleri atmak için nerede buluşabiliriz idi...

not: premium hesabım zaten 6 aylık fazlası gerekmez, bi çay bi sohbet yeter :)

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşım o setin olduğu siteyi banada özelden atarmısın ?
Şoyle açıklıyım, ben 4 megabit kullanıyorum. Gece 12.00 dan başlayarak bi akşamda 20 gb üstü dosya indirebiliyorum. Bende o belgeselleri arıyorum ama tek tek buluyorum. Bluray olanları indiriyorum. Bir gecede 3 tane bluray kalitesinde ( yani teki 4.5 gb olan ) belgeselleri indiriyorum. Yada filmleri... Ve devam etme özelliği durdurma özelliği herşey var. Bunun içinde İDM programı var onu kullanmanızı öneririm. 9 dolar sadece bir aylıktır.
Siz kimsenin dediğine bakmayın. Ben baya uzun süreden beri indiriyorum. 200 mb lik bir part 7 dk iniyor. Premiumla 700 mb lik bir filmi çok kısa sürede inidiriyorum.
Torrente bazen internet hızınızı tam alamıyorsunuz bazen yavaşlıyor vb... Ama hotfilede hem birden çok dosyayı bir anda hemde daha hızlı bir şekilde indiriyorsunuz ayrıcıa hızınız ne kadarsa kullanıyorsunuz. Torrent sizi ayrı bir hız asla sağlamıyor.
Ben hotfilede 20 den fazla partı aynı anda indirdiğimi söyliyeyim size. Yada tek tek indirirsiniz daha hızlı iner.
Bu arada benden size bir BELGESEL DEPOSU sadece bir bakın TIKLAYIN
Bİr sürü belgesel var. Yan tarafta hangi programın belgesellerini görmek istiyorsanız seçin.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
senin işini görürmü bilmem ama her aradigimi tek yerde buluyorum zırzavat

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Torent varken hiç bulaşma. Torrent'te popüler içerikleri internetinin son hızına kadar çekersin. Hemde bilgisayarı kapat aç o deva eder kendiliğinden. Ben 10-12 dosyayı torrentle indiriyorum 1 kaç gün sonra hepsi inmiş oluyor. Çok arşiv yaptım böyle. Torrentin T sinden anlamayan insanların lafını ciddiye alma. Parana yazık...

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Samilcan çok iyi söylüyorsun ama kardeşim torrent sitelerine bakıyorum olacak iş değil yok up yap yok senın hızın yeterli değil yok seed et birsürü zırvalık. Ben ne diye 9$ vermeyeyim up edecek hızımda dosyamda yok ne up edecem siteye hersey var zaten orda biraz once Arena tr ye up edeyım dedım herıfler yeterlı degılsınız up ıcın dedı baslarım boyle işe.
Bir tane yabancı site var 3GB up ile başlatıyor seni ve üyelik ücretsiz ordaişe yarar bişey bulursam tek seferlik alacağım.