Hotfile.com

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bütün partlar cayır cayır indi ama, arada bi part yine topallıyo iste tam olarak bundan bahsediyorum hız sorunu degil devamlılık sorunu..

jjjqa.png

Jagler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Genelde Hotfile bayagi hizli indiriyor ama bazi partlarda gercekten çok yavas iniyo. Maalesef aynisi Rapidsharedede oluyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
son haftalarda cok memnunum yavaslama derdi bitti artik.

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
8mbit le min 700 max 940 ı görüyorum hotfile da.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
hotfile premium + IDM = sabit 480kb/s hız.

premium ile IDM kullanır ve gerekli ayarları yaparsanız gerçekten hızlı indiriyor.

SLHKZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hotfile den IDM ile saniyede 1400kb'i gördüm. web tarayıcıları ile direkt indirme yaparsanız bu hızları bulamazsınız.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
1 mb indirdiğini gördüm jdownloader kullanın şiddetle tavsiyemdir, hem interneti yavaşlatmıyor hemde çok hızlı. İki hesap var bende ikiside çok hızlı HOTFİLE-RAPİDSHARE

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Hotfile iyidir... Bazen bendede tarayıcılarla indirdiğimde partların bazıları yavaş iniyor ama sorun değil Hotfile ı seviyorum....

asusbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hotfile hiçbir sorun yaratmadı.Rapidin ukalalığından bıktım.Tabiki hotfile

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
Valla burdaki yorumlardan sonra biraz ikilemde kalmıştım. Denemek için 1 aylık premium aldım Hızda Sorun yok valla gayet iyi akıyor yani..

62762932.png

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hız sorunu eskide kaldi son zmanlarda canavar gibi hotfile. premium alinacaksa kesinlikle hotfile alin pisman olmassınız

montevo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
1 mb indirdiğini gördüm jdownloader kullanın şiddetle tavsiyemdir, hem interneti yavaşlatmıyor hemde çok hızlı. İki hesap var bende ikiside çok hızlı HOTFİLE-RAPİDSHARE

kardeşim bu nasıl açılamadır.sanki virüs progrmaı pcyi çok zorlaıyor der gibi.sen jdown ile 900 kb çekiyorsun ama nettede son sürat gidiyorsun.sorun jdownloader da olmasın.netmeter gibi bir program yüğkelyip bak bakalım.hız göstergesi zaman / kb değerleri nasıl değişiyor sabit bir çizgibi mi yoksa 0-900 0-900 şeklinde inmeli çıkmnalı mı?bak resimde en altta bir çıkmış bir inmiş.sürekli böyle kopu lkbağlantın olursa tabi nette hızlı gidiyorumd ersin çünkü jdown sürekli veri almıyor.bir bakıma işlemciler gibi.her işlem için bi zxaman ayırıyor halbuki duradura çalışıyor program
6970cim_shot1.gif

mustafa22

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hotfile hotfile hotfile diyorum... işte daha yeni indirme yaparken ortalama hızım...
hotfilep.png

2 li ya da 3 paralel download yaptığım toplam indirme hızı 1mb kadar çıkıyor..
Yeni Kral Hotfile :))

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Rapid pre bitmek üzere zaten. Sonrasında torrent :D

mckenzie

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Hocam İDM İndirme Yap Daha Hızlı İndirir.. Tarayıcılar Download managerleri Son Hızı Kullanmıyor ama idm internet hızınızın sonuna kadar kullanıyor dosyayı indirmek için..

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Rapid kendi fişini çekti. Artık rapid'e dosya atan kolay kolay bulunmuyor. Dosya yükleyenleri küstürdüler.

aynen küstürdü. Başta ben :) Çok fazla ıvır zıvır kural koydu ve upload sınır zaten sıkıcı

lauset

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar geçenlrde paraya kıyıp bi Hotfile hasap aldım. Almaz olaydım indirme hızı Free de 100 kb/sn leri bulurken premium almama rağmen 25-30 kb/sn yi geçmiyor.

Premium almaya niyetiniz varsa hiç paranızı çarçur etmeyin.:thumbdown:

Ben kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Sistemde hiçbir sorun yok arkadaşlar. Rapidshare ayarında, belki de daha iyi indirme performansı sağlayan sunuculara sahip Hotfile. Ve belki de tek bu alanda. Hız limiti, mevcut internet bağlantı hızınızdır. Yapmanız gereken sadece dosya indirirken bir indirme yöneticisi kullanmanız. Tavsiyem; hem maksimum performans için, hem de neredeyse tüm tarayıcılarla sorunsuz çalışabildiğinden, ''Internet Download Manager'' dir. Bir indirme yöneticisi kullanmadan, tarayıcılarla bağlantıya direkt tıklayıp indirmeyi deniyorsanız, hız sorunu yaşamanız kadar doğal bir şey yok.
Bakın anlık bir hız örneği veriyorum sistemimden;
2n7qgcz.jpg

Bu şekilde 7/24 sınırsız download yapabilirsiniz Hotfile'den. Yapamıyorsanız, sorunun tamamen sizinle alakalı olduğunu bilmelisiniz. Bu söylediklerim elbette ki ücretli premium kullanıcılar için geçerlidir.