Hosts Dosyası

Helium43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar C:\Windows\System32\drivers içerisinde bulanan Hosts dosyası ne yapsamda gözükmüyor ts3 için bir sorunum var ve onu değiştirmem gerekiyor ne yapmalıyım?

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Merhaba;
Hosts klasörü lisanslarla iligili bir dosyadır. Gizli klasörleri göster deyip tekrar deneyin.

Lisans Bul

Doçent
Reaksiyon puanı
617
Merhaba, sanırım arkadaşımız resimde ki bölümden bahsediyor.Bu bölümün lisanslarla ilgisi yoktur.Local olarak bir programın bir sunucuya ve internete çıkışını engellersiniz!

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Merhaba, sanırım arkadaşımız resimde ki bölümden bahsediyor.Bu bölümün lisanslarla ilgisi yoktur.Local olarak bir programın bir sunucuya ve internete çıkışını engellersiniz!

Lisanslarla alakası vardır. Ama bunu forumda paylaşamam. Crack vs. işlerinde bu kullanılıyor. ;)

Lisans Bul

Doçent
Reaksiyon puanı
617
Lisanslarla alakası vardır. Ama bunu forumda paylaşamam. Crack vs. işlerinde bu kullanılıyor. ;)

Ben bugüne kadar hiç host dosya klasörünün crack vs işlerinde kullanıldığına şahit olmadım, duymadım, görmedim :) Windows crack konusunda crack dosyası bu bölümde bazı işlemler yapıyor.Zaten buda sıradan bilgisayar kullanıcısının harcı değildir, işlemi uygulama kendisi yapıyor! ;)