Hosting ve Domain İçin Yardım

metalbatuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben kendime wordpress tabanlı bir websitesi kurmayı düşünüyorum. Internetten nasıl kurulup açılacağı hakkında videoları izledim ancak aklımda şu sorular var?

1- İyi bir hosting firması hangisidir seçeceğim firmada wordpress i desteklediğini tam olarak nasıl anlayabilirim?(Hazır kurulum paketi olmasını istemiyorum kendim uğraşıp yapmak istiyorum şahsen.)

2- Domanin adresimi nereden almamı tavsiye edersiniz, nereler güvenilirdir emin değilim?

Ayrica hem wordpress hemde içerisinde farklı bir yerde vbulletin tarzı forum siteside kurabilir miyim acaba , kurabilirsem gerektirdikleri nelerdir.

Kendimi bir wordpress tabanlı bir websitesi kurarak html kodları ile yavaştan iyi bir şekilde geliştirmek ve öğrendiklerimi anlatmak istiyorum çünkü, şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim...

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
İkisini de turhost'tan al sıkıntı yaşamazsın.

metalbatuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gereksinimleri nelerdir peki her ikisinide destekleyecek olanlar yani?

teknikdata hostlarını kullansam peki oradan indirim kuponum var çünkü?

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
gereksinimleri nelerdir peki her ikisinide destekleyecek olanlar yani?

teknikdata hostlarını kullansam peki oradan indirim kuponum var çünkü?

Kullanmadığımdan yorum yapamayacağım. Bugüne kadar kebirhost ve turhost ile çalıştım, hiçbir sistemde sıkıntı yaşamadım.

metalbatuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki şöyle birşey sorayım, cpanel hosting limitsiz paketinde bunları yapabilir miyim? Veya kısacası bunun için almam gereken paket nedir?

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
turhost sınırsız demişte ne kadar sınırsız olur tartışmaya açık. Her şeyin bir limiti vardır :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Peki şöyle birşey sorayım, cpanel hosting limitsiz paketinde bunları yapabilir miyim? Veya kısacası bunun için almam gereken paket nedir?

DirectAdmin'de de yapabilirsiniz..

Evet, farklı bir uzantıya vBulletin de kurabilirsiniz. :)

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
turhost'a sordum şimdi.

Adil kullanım koşullara göre cpu limitasyonu vardır her pakette limitsiz sınırı farklıdır.

Belirli bir limit yoktur ancak %25 cpu limiti vardır.

metalbatuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu vbulletin olayını çözdüğüm çok iyi oldu teşekkür ederim by efsane , cngzkyz sınırsız hakkında dediklerinize katılıyorum. Kafama takılan tek bir soru var wordpress hosting mi satın alsam veya, linux hosting paketi satın alsam hangisi ihtiyacımı karşılar?

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Bu vbulletin olayını çözdüğüm çok iyi oldu teşekkür ederim by efsane , cngzkyz sınırsız hakkında dediklerinize katılıyorum. Kafama takılan tek bir soru var wordpress hosting mi satın alsam veya, linux hosting paketi satın alsam hangisi ihtiyacımı karşılar?

wordpress hosting diye birşey yok :D linux hosting işini görecek ;)

metalbatuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu işe adamakıllı başlamak istiyorum o yüzden sorular soruyorum sürekli kusura bakmayın, o zaman turhosta birde o teknikdata ya bir bakayım çünkü teknikdata da alacağım paket için %70 indirim yapacaklar.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Bu işe adamakıllı başlamak istiyorum o yüzden sorular soruyorum sürekli kusura bakmayın, o zaman turhosta birde o teknikdata ya bir bakayım çünkü teknikdata da alacağım paket için %70 indirim yapacaklar.

Ne kusuru tabi soracaksın. Teknikdata iyi bir firma gibi görünüyor ama tabi kullanmadan bilemezsin. Madem %70 indirim kuponun var kaçırma ;)

metalbatuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen kullanmadan asla bilemem, denemek istiyorum o sistemi ancak dediğiniz gibi cpu limitini öğrenmeden başvuracağımı zannetmem :))

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
natroda benim çalıştığım firma. destek konusunda iyiler,bir sıkıntı çekmedim. wordpressten aldığım domaini oraya taşıdım ve linux host (kurumsal) aldım. herşeyi sınırsız. sadece mail kotası 250mb ondada sıkıntı yok. taşıdığım domainide 1 senede kendileri uzattı, ve 2 domain barındırabılıosun. 1 yıllık trendmicro antivirus hediyeli..
cpu limiti %25

http://www.natro.com/webHosting/

metalbatuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben hosting ve domain işlemlerimi hallettim ancak cpanele girince trial license denen bir problem çıktı birde buna mı para ödeyeceğim acaba?