Hosting Tavsiyesi için yardım?

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Artık kendi yaptığım işleri koymak için yavaş yavaş bir hosting bakıyorum ama neresi iyi neresi kötü bilemedim sizden tavsiyeler bekliyorum.
Natro'da web hosting alana 1 yıl alan adı ücretsizmiş bu ilk başta güzel geldi kimisi geç erişim sağlıyor kimiside hiç bir sorun yok demiş.
Şayet Natro'yu önermezseniz SadeceHosting'den almayı düşünüyorum. Bu firmayı kullananlar memnun mudur ?

windturks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun bir süre JustHost kullandım ama şimdi de yaklaşık 1 yıldır HostGator kullanıyorum tavsiye ederim bunları...

fadiser58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumlardan da anlaşılacağı üzere tabiki HOSTGATOR bizzat kullandığım bu hostin firması sunduğu özelliklere göre hem ucuz hem de son derece kaliteli hizmet sunuyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yorumlardan da anlaşılacağı üzere tabiki HOSTGATOR bizzat kullandığım bu hostin firması sunduğu özelliklere göre hem ucuz hem de son derece kaliteli hizmet sunuyor.

şunu da eklemek lazım güvenlik ve site açılış hızları gayet iyi....

arekamint

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Artık kendi yaptığım işleri koymak için yavaş yavaş bir hosting bakıyorum ama neresi iyi neresi kötü bilemedim sizden tavsiyeler bekliyorum.
Natro'da web hosting alana 1 yıl alan adı ücretsizmiş bu ilk başta güzel geldi kimisi geç erişim sağlıyor kimiside hiç bir sorun yok demiş.
Şayet Natro'yu önermezseniz SadeceHosting'den almayı düşünüyorum. Bu firmayı kullananlar memnun mudur ?

Şahsen ben Natro'yu öneriyorum hocam

Fex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hostbul gibi sitelere bakıpta hosting & domain alma cünkü genelde yandaş olup bazı siteleri kotülüp bazılarınıda haksız yere yüceltiyorlar...Ben şuanda ihs kullanıyorum ve memnunum hizmetlerinden.İlk başlarda sitemle ilgili bir kaç sorunum olmuştu,e-destek bolümünden irtibata gectim hemen donuş yapıp sorunumu hallettiler..Bildiğim kadarıyla şuan hosting alana domain 2 tl kampanyası var.