Hosting tavsiyelerinizi bekliyorum

Sizce en iyi host hangisidir? (birden çok seçeneğe oy verebilirsiniz)

• Kullanılan toplam oy
    23

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
standart paketlerde .com .net gibi domainler hediye ondan fiyatlar öyle kardeş ;)

hee o zaman bidaha bakıyım :D

edit: halâ pahalı benim için paket özelliklerine göre. teşekkür ederim yinede öneriniz için.

Aysima diye bir hosting var. 2 Tane sitem burada bulunuyor. Teknik desteğin hızlı olması çok büyük kolaylık sağlıyor.

aysima'nın hosting fiyatları uygun ama domaini 20 TL'den vermesi işi bozuyor :) yinede saol tavsiye için.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bu sitedeki paketlerden birinin aynısı özkulada daha ucuza var ama müşteri desteği konusunu hesaba katarak bi kalsın diyorum teşekkürler :)

edit: buda orcnd'ye gönderme olsun müşteri hizmetleriniz nasıl? :biggrin:

telefon ile her an ulaşabilirsiniz. tickerlara ortalama 15 dk içinde cevap veriyoruz. bunun dışında canlı desteğimiz sıkça açıktır.

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
telefon ile her an ulaşabilirsiniz. tickerlara ortalama 15 dk içinde cevap veriyoruz. bunun dışında canlı desteğimiz sıkça açıktır.

canlı desteği iki defa kullandım bir tanesinde sorum cevaplandı fakat ikisinede aynı kişi baktı. ayrıca canlı destek sisteminizi kısa süre içinde yenileyin sanırım internet explorer 9 ile uyumluluk sorunu var.

ticket için 15 dakika çok güzel bir süre. telefon ile her an ulaşabilmekte güzel. kaç çalışanınız var destek ekibi olarak?

edit: ayrıca paket limitlerine ulaştığımda bir sonraki pakete geçiş yapabilir miyim? yaparsam önceki paketin ücretini ödemeye devam eder miyim?

mapii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yerli firmalar ilk tercihin olsun ve sana en yakın DATA-CENTER ' i olanı seçmeye gayret et.
Daha sonra ihtiyacına göre konfigürasyon ve fiyat özellikleri tabi ..

Bir de bu arada listede göremediğim için yazıyorum. Türkiyenin ilk 4 'ü idiler..
Senelerce çalıştığım ve hiç bir sıkıntı yaşamadığım 2 kardeşin senelerce başında bulundukları
Kriweb vardır. hem düzgün insanlar hemde işlerinde takipçi ve hakim .. yerleri Kadıköyden Maltepeye geçti.
tamamiyle kendi alt yapıları .. Bir bakın derim ..

hakyas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
natro host,fiyatlar pahalı ama hizmet iyi. Sağlam olsun istiyorsanız 3e 5e bakmayacaksınız.

RisKatOr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Turhost kullandım, memnundum, tek eksiği 7/24 desteklerinin olmaması, sadece mesai saatleri...
Markum kullandım, memnundum, gerçek anlamda 7/24 Telefon, Mail ve Ticket destekleri mevcut.
İntovps kullanıyorum, memnunum, yurtdışı ama kendi sanal sunucum ;)

Netinternet ve onun sanal sunucuları hakkında bilgisi olan var mı ? En uygun Sanal Sunucu fiyatları onlarda , peki hizmet nasıl, kesintileri var mı , destek ne durumda bilgisi olan varsa ...

osmkrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
awardspace den almıştım memnunum gerçi pek kullanmadım ama :)

paw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
natro dan hizmet alıyorum. sorunsuz.

Rohanela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben www.turkves.com dan hizmet alıyorum 2 aydır, kusursuz bir hizmet ve sayfalar acayip hızlı açılıyor. burak ve ömer bey sağolsunlar gerektiği zaman telefonla bile arayıp destek veriyorlar. fiyatları da uygun kesinlikle deneyin pişman olmayacaksınız.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Firma olarak Natro kullanıyoruz memnunuz.

Ben kendim eskiden Ontek kullanıyordum gayet memnundum. Şimdi bluhost kullanıyorum daha bir memnunum :D

pearlharbor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim hosting den al :) ama fatura kesemiyoz daha :) hiç sıkıntısız calısıyor uzun zamandır...