Hosting tavsiyelerinizi bekliyorum

Sizce en iyi host hangisidir? (birden çok seçeneğe oy verebilirsiniz)

• Kullanılan toplam oy
    23

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben bir forum sitesi kurmak istiyorum. Bir kaçtane siteye baktım. Google'dan arama yaptım baktığım sitelerle ilgili bir hayli şikayet var. Natro'nun iletişim mailine mail attım. Karşılık olarak kullanım sözleşmesini okumamı söylediler sözleşmeye bakıyorum paylaşımlı hostta video ve resim bulundurmak yasaktır anlamına gelen bir ibare... Sonra isimtescilin sözleşmeye bakıyım dedim sözleşme ingilizce çıktı. Ozkulanınkine bakıyorum "Herhangi bir müşteriye ait web sitesi sunucu kaynaklarını diğer müşterilerin sitelerinin çalışma hızını etkileyecek şekilde kullanırsa Ozkula İnternet Hizmetleri bu web sitesinin yayınını geçici veya kalıcı olarak durdurma hakkını saklı tutar." yazıyor. Bir türlü karar veremiyorum siz bana bir hosting firması önerir misiniz?

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
arkadaşım valla ben bir ara karınca hosting den almıştım bayağı memnun kalmıştım istersen bak

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
bir bakıcam tavsiye için saol. hala bakıyorum arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum...

Siten hit almaya başladığı zaman hiç bir shared hosting seçeneği seni barındırmaz, istediğin kadar trafik hakkın olsun... Zaten o zaman geldiğinde kendin vps'e dedicated'a geçmek istersin ancak şimdilik kesintisiz hizmet veren birisinden al geç... Ben sana kebirhost'u öneririm. Kolay gelsin.

s3000

Asistan
Reaksiyon puanı
2
natro dan şaşma üstelik otomatik blog ve forum kurulum özelliği de var

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Siten hit almaya başladığı zaman hiç bir shared hosting seçeneği seni barındırmaz, istediğin kadar trafik hakkın olsun... Zaten o zaman geldiğinde kendin vps'e dedicated'a geçmek istersin ancak şimdilik kesintisiz hizmet veren birisinden al geç... Ben sana kebirhost'u öneririm. Kolay gelsin.
ne kadar bir hitten bahsediyoruz? kebirhostada hemen bakıyorum.

natro dan şaşma üstelik otomatik blog ve forum kurulum özelliği de var
natroyuda listeme aldım teşekkürler.

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Biraz araştırdım da yabancı hostlar Türk hostlardan daha popüler örneğin hostgator çok tercih ediliyor sizce Türk host mu kullanayım yabancı host mu?

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar editleme yapamadığım için flood yapmak zorunda kalıyorum özür dilerim; bir forum sitesi kuracağım için bant genişliği mümkün olduğunca fazla olmalı disk alanının ise çok büyük olmasına gerek yok, bu özelliklere en uygun hosting hangisi?

sofu44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle eğer ilk defa kuracaksan daha önce deneyimin yoksa kesinlikle yabancı firmalardan uzak dur.Çünkü destek konusunda sorun yaşarsın.Ayrıca bulacağın firma sürekli msn de olan destek alabileceğin bir firma olsun çünkü eğer çok acemiyseniz sorun yaşarsınız.Traik konusunu dert etme çünkü ilk başlarda çok trafik yemezsin saldırı falan olmadığı sürecede diğer sitelerin haklarını kullanmadığın için siteni kapatmazlar bende bir hosting şirketi sahibiyimde ondan söylüyorum.Saldırı olmadığı sürece hiçbir hostu kapatmadım şimdiye kadar

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
guzel.net.tr kullanıyorum bir bak istersen :)

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
valla kardeşim sen sen ol yabancı host alma tamam belki daha popüler olabilirler online destek konsunda vs. çok pasifler

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bende yaklaşık 1 yıldır Turhost kullanıyorum. Biraz diğer hostinglere göre pahalı gelebilir ama gerçekten kaliteli ve profesyoneller. Çok iyi ekibi var şiddetle öneririm.

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle eğer ilk defa kuracaksan daha önce deneyimin yoksa kesinlikle yabancı firmalardan uzak dur.Çünkü destek konusunda sorun yaşarsın.Ayrıca bulacağın firma sürekli msn de olan destek alabileceğin bir firma olsun çünkü eğer çok acemiyseniz sorun yaşarsınız.Traik konusunu dert etme çünkü ilk başlarda çok trafik yemezsin saldırı falan olmadığı sürecede diğer sitelerin haklarını kullanmadığın için siteni kapatmazlar bende bir hosting şirketi sahibiyimde ondan söylüyorum.Saldırı olmadığı sürece hiçbir hostu kapatmadım şimdiye kadar

valla kardeşim sen sen ol yabancı host alma tamam belki daha popüler olabilirler online destek konsunda vs. çok pasifler

önerileriniz için teşekkür ederim yabancı hostları tercih etmekten vazgeçtim. İngilizce bilgim iyidir ama madem böyle diyorsunuz :)

Bende yaklaşık 1 yıldır Turhost kullanıyorum. Biraz diğer hostinglere göre pahalı gelebilir ama gerçekten kaliteli ve profesyoneller. Çok iyi ekibi var şiddetle öneririm.

siteyi ilk defa kuracağım için çok pahalı bir şeye gerek yok bence saol yinede bi bakayım

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu zamana kadar açtığım siteleri ( 5 -6 tane ) webadam ve aktifbilisim'den aldığın hosting ve domainler'le açtım ikisindende kullandığım süre boyunca memnumdum. şuan herhangi bi sitem veya forumum yok.

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar şu paket verileri gerçek olabilirmi?

anasayfa_turuncu_ok.jpg
256-MB disk alanı
anasayfa_turuncu_ok.jpg
5120-GB/AYLIK transfer
anasayfa_turuncu_ok.jpg
1 Adet MySql
anasayfa_turuncu_ok.jpg
centos
10$ yıllık

[TD="align: center"] Linux Mini Paket [/TD]

bide şunu buldum:

anasayfa_turuncu_ok.jpg
10-GB+ disk alanı
anasayfa_turuncu_ok.jpg
9999999-GB/AYLIK transfer
anasayfa_turuncu_ok.jpg
1 Adet MySql
anasayfa_turuncu_ok.jpg
linux
49,99$ yıllık

[TD="align: center"] Hozzt Süper Paket [/TD]

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şu paket verileri gerçek olabilirmi?

anasayfa_turuncu_ok.jpg
256-MB disk alanı
anasayfa_turuncu_ok.jpg
5120-GB/AYLIK transfer
anasayfa_turuncu_ok.jpg
1 Adet MySql
anasayfa_turuncu_ok.jpg
centos
10$ yıllık

[TD="align: center"] Linux Mini Paket [/TD]

bide şunu buldum:

anasayfa_turuncu_ok.jpg
10-GB+ disk alanı
anasayfa_turuncu_ok.jpg
9999999-GB/AYLIK transfer
anasayfa_turuncu_ok.jpg
1 Adet MySql
anasayfa_turuncu_ok.jpg
linux
49,99$ yıllık

[TD="align: center"] Hozzt Süper Paket [/TD]

Hozzt sitenin linux paketleri; http://www.hozzt.com/linuxhosting.php

Aktasweb sitenin linux paketleri: http://www.aktasweb.com/linuxwebhosting.php

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
o kadar kişi baktı anket açmak yeni aklıma geldi :D

MertYurdakul

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu Ankettekilere DDOS Attack Yapsan Hepsi Pert Olur En İyisi HostGator.

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
yabancı olmasını çok istemiyorum iletişim sorunu yaşamamak için :)

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar ya özkula'dan yada karınca hostingden almayı düşünüyorum.

iki sitede de neredeyse aynı maliyete (domain ile beraber) gelecek paketler şunlar:

karıncahost:
1 GB Disk Alanı
100 GB Trafik
Limitsiz Alt Özellik

özkula:
1 GB Web Alanı
30 GB Trafik
Limitsiz alt özellik

sizce hangisine güvenmeliyim?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
karınca host sanırım nginx kullanıyor.

biz ozkula olarak litespeed kullanıyoruz.

nginx'i denediğimizde saldırılara karşı zayıf olduğunu gördük. tabi uzman ellerde çok daha farklı olabilir nginx test etmeden bilmek zor.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
aktifbilisim kullanıyorum ben bütün hostinglerim orada.. mükemmel destek ve hızları var. gece 5 te destek bildirimi yapıyorum 5.05 te sorunumla ilgileniyorlar hatta 1-2 dk içinde

Kod:
www.aktifbilisim.com.tr

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
karınca host sanırım nginx kullanıyor.

biz ozkula olarak litespeed kullanıyoruz.

nginx'i denediğimizde saldırılara karşı zayıf olduğunu gördük. tabi uzman ellerde çok daha farklı olabilir nginx test etmeden bilmek zor.

yeni açılmış siteme kim saldırsın ki diye düşünmedim değil ama sonra hemen dank etti :D bilmiyorum arkadaşların görüşlerini aldıktan sonra karar veririm.

aktifbilisim kullanıyorum ben bütün hostinglerim orada.. mükemmel destek ve hızları var. gece 5 te destek bildirimi yapıyorum 5.05 te sorunumla ilgileniyorlar hatta 1-2 dk içinde

Kod:
www.aktifbilisim.com.tr

paketler güzel ama fiyatlar biraz pahalı :) saol yinede :thumbup1:

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Aysima diye bir hosting var. 2 Tane sitem burada bulunuyor. Teknik desteğin hızlı olması çok büyük kolaylık sağlıyor.

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Aysima diye bir hosting var. 2 Tane sitem burada bulunuyor. Teknik desteğin hızlı olması çok büyük kolaylık sağlıyor.

bu sitedeki paketlerden birinin aynısı özkulada daha ucuza var ama müşteri desteği konusunu hesaba katarak bi kalsın diyorum teşekkürler :)

edit: buda orcnd'ye gönderme olsun müşteri hizmetleriniz nasıl? :biggrin:

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
yeni açılmış siteme kim saldırsın ki diye düşünmedim değil ama sonra hemen dank etti :D bilmiyorum arkadaşların görüşlerini aldıktan sonra karar veririm.

paketler güzel ama fiyatlar biraz pahalı :) saol yinede :thumbup1:

standart paketlerde .com .net gibi domainler hediye ondan fiyatlar öyle kardeş ;)