Hosting Satisi İle İlgili Sorun Acil Yardim

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar biliyoruz ki host domain satarken vergi levhasi ys belgesi ofis veya sirket gerekmekyedir fakat geven sene 16 yaslarinda bir cocuk host domain satiyordu vergi levha ve ys bwlgeside vardi. Ben bu kisiden domain alacagim zaman bankada ne bu kisinin usmi ne de sitenin ismi vardi. Inc li bir seyliydi hesap adama sordugumda bnyari fiyat aliyorum felan diyordu acaba bu cocuk o firmayla anlasip onun ys belge ve adreslerini fln mi kullaniyor ki ?

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilen arkadas var mi ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yardimci olacak yok mu

ali80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu cocuk o firmayla anlasip onun ys belge ve adreslerini izinli kullana bılır

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu cocuk o firmayla anlasip onun ys belge ve adreslerini izinli kullana bılır

Cok tesekkur ederim. Cok sagol bende boyle bir firmayla anlasmak istiyorumm. Fakat satis yaptigimda o kisinin banka hesaplarini felan kullanacagim zaman o sirketten kazanc payim ne kadar olur. Birde hani musteri ıkınti yasayabilirne de olsao kisinin domainini hostunu satcam benlik bir durum olur mu

ali80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
web master siteleri var ordakı hostıng bolumlerı var oralardan satıs yapan kısıler var firmalar a istegını yazarsın reseller alıp hostıng satısı yapabilirsin
yada yurt dısından reseller alıp satıs yapabılırsın- yurtdısı locasyonlarda ys belgesı istenmıyor olabılır

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
1. com.tr uzantılı alan adlarını satamazsınız. Ya da şöyle söyleyim satabilirsiniz ama önce alan adından diğer firmanın vazgeçmesi o vazgeçtikten sonra bekleme süresinin bitiminde hemen www.nic.tr'den belgelerinizle başvurmanız lazım. Vakti zamanında çalıştığım şirket değişen adıyla aynı ismi taşıyan bir başka şirketin com.tr'li alan adını böyle almıştı. Ne kadar para verildi bugün bile bilmiyorum. Teknik olarak www.nic.tr alan adı satışını kabul etmemektedir.

2. com 'lu net 'li adresleri ise parayla almak daha basit. Ancak bunun için sağlam gitmek lazım. Satın alacağınız kişi Türkiye'de ise bir avukatla konuşun derim, sonra ortaya çıkacak bir sorunun önüne geçmek için...

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
web master siteleri var ordakı hostıng bolumlerı var oralardan satıs yapan kısıler var firmalar a istegını yazarsın reseller alıp hostıng satısı yapabilirsin
yada yurt dısından reseller alıp satıs yapabılırsın- yurtdısı locasyonlarda ys belgesı istenmıyor olabılır
Kardesim bende biliyorim hepsini ben sana onu sormadim ys belgeli firma varsa onla anlasip onun adresini vergi levhasini fln kullancam onun dimainini hostingini satcam

ali80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
onları o forumlardan bulucan buradan bulamazsın