Host önerisi

The 3nd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
T'IKLA

Evet şöyle bir site kurmak istiyorum nasıl bir host önerirsiniz programlama öğrencisiyim hem kendımı geliştirmek hemde birşeyler yapmak adına...

Önericeğiniz domain siteleri olursada iyi olur

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
guzelnet uygun fiyat :) 2,5 yıldır kullanıyorum. (hiçbir bağlantım yok.müşterisiyim)
megatrhost.com bu da bizim arkadaşın.seçim sana kalmış diğer önerileri de bekleyebilirsin.

The 3nd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
guzelnet uygun fiyat :) 2,5 yıldır kullanıyorum. (hiçbir bağlantım yok.müşterisiyim)
megatrhost.com bu da bizim arkadaşın.seçim sana kalmış diğer önerileri de bekleyebilirsin.

teşekkür ederim önerilerin için. son bir sorum var bu benım ilk web sitem olucağı için şunun hakkında bılgı istiyorum belirttiğim site için öneriniz nelerdir

• .... MB Web Alanı
  • .... GB Aylık Trafik

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Turhost alanında en iyilerinden tavsiye ederim verdiği hizmetlerde fiyatıda gayet güzel

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
teşekkür ederim önerilerin için. son bir sorum var bu benım ilk web sitem olucağı için şunun hakkında bılgı istiyorum belirttiğim site için öneriniz nelerdir

• .... MB Web Alanı
  • .... GB Aylık Trafik
başlangıç olacağı için 100-250 mb arasında web alanı yeterli olacaktır.
Trafik ise 2-4 GB arası yeterli olur kişisel tahminim.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
T'IKLA

Evet şöyle bir site kurmak istiyorum nasıl bir host önerirsiniz programlama öğrencisiyim hem kendımı geliştirmek hemde birşeyler yapmak adına...

Önericeğiniz domain siteleri olursada iyi olur
Bu konularda pek bilgim olmamakla birlikte, Turkiye'de SadeceHosting, yurtidisinda GoDaddy onerebilirim.