Soru Hoperlör Sistemini Pille Beslemek

yusufşhn13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
herkese merhaba benim elimde 3w6ohm 2 adet ve bir adet 10w4ohm hoperlör var bunlara şu devreyi alıcam TPA3110 XH-A232 2.0 Kanal Stereo Amfi Devresi DC 8-26V 30W+30W Fiyatları ve Özellikleri bu sistemi bisikletime yapmayı düşünüyorum sıkıntı ise besleme pille beslemek istiyorum ben ama akü önerdiler akü bisiklette sıkıntı yaratmazmı sallantılarda falan pil olarak ise güç vermem mümkünmü teşşekkürler önerilerinizi bekliyorum

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Bu gücü sağlayabilecek bir pil sistemi akü ile eşdeğer olacaktır muhtemelen. Sallantılarda aküye sorun olacağını sanmıyorum sağlam yerleştirildikten sonra. Eğer sallantılardan etkilenen bir cihaz olsaydı arabalarda sıkıntı yaşanırdı.

yusufşhn13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu gücü sağlayabilecek bir pil sistemi akü ile eşdeğer olacaktır muhtemelen. Sallantılarda aküye sorun olacağını sanmıyorum sağlam yerleştirildikten sonra. Eğer sallantılardan etkilenen bir cihaz olsaydı arabalarda sıkıntı yaşanırdı.
anladım peki pil sistemini
hangi pillerden önerirsiniz

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Bilemiyorum daha önce hiç böyle bir şeye girişmediğimden. Gereken watt ve voltaj değerini verebilecek kadar iyi bir devre kurup çok çabuk bitmeyecek kalitede (duracell gibi) piller almanız lazım. Tavsiye edebileceğim bir şey değil açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun yerine taşınabilir bluetooth hoparlör almanız daha mantıklı bana göre. Hem çalınma riski olmaz çantanıza, cebinize atar götürürsünüz.

yusufşhn13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bilemiyorum daha önce hiç böyle bir şeye girişmediğimden. Gereken watt ve voltaj değerini verebilecek kadar iyi bir devre kurup çok çabuk bitmeyecek kalitede (duracell gibi) piller almanız lazım. Tavsiye edebileceğim bir şey değil açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun yerine taşınabilir bluetooth hoparlör almanız daha mantıklı bana göre. Hem çalınma riski olmaz çantanıza, cebinize atar götürürsünüz.
anladım teşekkürler yardımınız için
ses bombası olarak sesi yeterli basları güzel bir öneriniz varmı acaba