Bu konuyu okuyanlar

yigityanik

Öğrenci
Katılım
18 Mayıs 2021
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Yaş
18
Dünyanın ilk çerçevesiz akıllı bilekliği ünvanına sahip HONOR Band 6, ülkemize ayak bastı.
Yeni dinamiklere ve trendlere uyum sağlayan HONOR, yeni bilekliği Band 6'yı 21 Mayıs itibarıyla ülkemizde satışa sundu.

Her kombin ile uyumlu tasarımı, parmak izi bırakmayan ekranı ve terletmeyen rahat kordonu sayesinde HONOR Band 6 sizlere eğlenceli bir deneyim sunuyor.

8z67qt3.png


HONOR Band 6'nın çerçevesiz yapıya sahip 1.47 inçlik 194x368 piksel çözünürlüklü AMOLED ekranı, rakip bilekliklere kıyasla sizlere %148 daha fazla görüntüleme alanı sunuyor. Gün ışığı altında yazıları okumakta zorlanmıyorsunuz.

Sporcular için büyük bir avantaj sağlayan HONOR Band 6, içerisinde yer alan 10 egzersiz modu sayesinde kendi ilerlemenizi kaydetmenizi ve disiplinli çalışmanızı sağlar.

swk6ts6.png


TruSleep uyku algoritması sayesinde verimli bir uyku için tavsiyeler alabildiğiniz HONOR Band 6'nın TruRelax algoritması sayesinde sakin bir yaşam sürebilirsiniz.

MagicWatch serilerinden aşina olduğumuz SpO2 kan oksijen doygunluğu yeteneği sayesinde kanınızdaki oksijen seviyesini kolay bir şekilde ölçebilirisiniz. Yeni akıllı bilekliğin içerisinde yer alan 7/24 kalp ritmi takibi özelliği, gün içerisinde her anınızda kalp atışınızı ölçerek sizlere günlük, haftalık, aylık veya yıllık olmak üzere rapor sunmakta.

i8jhu1t.jpg


HONOR Band 6, 14 gün gibi iddialı bir batarya ömrüyle karşımıza çıkıyor. Yeni Band 6'yı yoğun olarak kullandığınız zaman 10 güne kadar, hafif kullandığınız zaman ise 14 gün boyunca bileğinizden çıkartmadan kullanabilirsiniz.

jxwqdtq.png


9bpy64d.png


Kordonlarını kendi zevklerinize göre özelleştirebildiğiniz HONOR Band 6, "Göktaşı Siyahı", "Kumtaşı Grisi" ve "Mercan Pembesi" isimli üç renk seçeneğiyle beraber, 479₺ fiyat etiketiyle raflarda yerini almaya başladı.
 
Üst