Honami Klavye 2011 Serilerine Portlandı !

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
InZFNKDSAkT3

9SksvWkrtpsm

Xperia Honami Klavye Xperia 2011 Serilerine Portlandı. Xperia Neo Denendi ve Full Çalışmakta. :clap:

Kurulum için aşağıdaki linkteki dosyayı indirip cwm'den instal from sd card işleminden flaşlayınız.
Kurulumdan önce yedek almanız tavsiye...

Honami Klavye İndir.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
klavyesini de launcherini de widgetlerini de temalarını da kullanıyorum gerçekten sony dizany görsellik işinde hepsinden önde.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Olmaz olurmu ben sola da kullanıyorum

stylememo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben klavyeyi Sony Xperia S ( lt26 i ) de kullanabilirmiyim.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Şunu apk haline getirselermiş daha iyi olurmuş yahu :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sistemdekiyle yer değiştirdiği için apk kurulumu gibi olmuyor ama öyle olsa daha kolay olurdu tabi. Güzel olmuş güzel.:)

t1xS7H1.png

wcskaya7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sistemdekiyle yer değiştirdiği için apk kurulumu gibi olmuyor ama öyle olsa daha kolay olurdu tabi. Güzel olmuş güzel.:)

t1xS7H1.png

Hocam ben bunu sola'ya yüklemek istiyorum ama hiç bi şey anlamadım yukarda anlatılanlardan, nasıl yükleyeceğiz bunu apk olanı indirdim ama telfona yüklenmiyor...

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
ya arakdaşlar bunun apksi cikar mi :D samsunglarada kruabilelim şunu :) şu samsungun kalvyesini bi sevmedim gitti

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81

wcskaya7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://dl.xda-developers.com/attach...521f1b60/2/1/6/9/2/4/4/Xperia_i1_Keyboard.zip

dosyayı indirip sdkartına at cwm'den flashla. Cwm yoksa zipin içindeki dosyaları sdkarta at sonra telefonda dosya yöneticisiyle system/app ve system/lib içine dosyaları at. Hangi dosyayı nereye atacağın zaten zipin içinde belli.

link ''410 Gone'' hatası verdi.Bende dosya adından araştırdım indirdim, sd karta attım ama dosya yönetici derken orda takıldım bende ''File Commender'' diye bi uygulama var onunla denedim ???

Edit: Hazır konusu geçmişken şu cwm olayınıda anlatırmısınız?

wcskaya7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
root explorer yada es file explorer ile deneyin bide.

3c4k.png

7jwq.png

Bu hatayı verdi; ondan sonra ben bu CWM olayını araştırdım biraz, cwm yüklemeye çalıştım telefona belki ondan flash'yabilirim diye.Yüklemeye çalışırken telefon kapanı açılmadı, Sonra update servis'den bidaha ics kurdum bidaha root ettim ama, hala ekleyemedim şu klavyeyi .....

Cwm'yi telefona nasıl yükleyebilriz ?