Holosko Beşiktaş'ta

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
axspo01.jpg

Beşiktaş tranfer dönemi başlamadan ilk bombasını patlattı. Siyah-beyazlılar dün görüştükleri Diatta ile yollarını ayırmasının ardından Vestel Manisasporlu Holosko'yu renklerine bağladı.
Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde dün Menajer Sinan Engin ile görüşen Diatta'nın ilk başta gitmek istemediği ancak daha sonra ikna olarak Beşiktaş'tan ayrılmayı kabul ettiği öğrenildi. Görüşmenin uzun sürmesi nedeniyle idmana çıkamayan Diatta'nın alacaklarının yanı sıra ekstra 100 bin euro paraya anlaştığı belirtildi. Senegalli oyuncunun bir kaç gün içinde yapılacak protokol sonucu Beşiktaş ile tamamen bağlarını koparacağı açıklandı.
Diatta'yı ikna etmesinin ardından rahatlayan siyah-beyazlı yönetim harekete geçerek Holosko'nun işini bitirdi. Slovak golcü için Vestel Manisaspor'a 5 milyon euro (yaklaşık 8 milyon 600 bin YTL) bonservis ücreti ödemeyi kabul eden Beşiktaş, ayrıca Ege ekibine Koray ile Burak'ı verdi. Bu arada Burak'ın Vestel Manisaspor'a gitmek istemediği öğrenildi.

Krygiakos sırada!
Yabancı transferinde stoper arayışlarını da sürdüren Beşiktaş Yönetiminin Eintracht Frankfurt'ta oynayan Krygiakos'un da transferini bitirme aşamasında olduğu vurgulandı. Yönetici Mario Berk ile Menajer Sinan Engin'in önümüzdeki günlerde Krygiakos için Almanya'ya gideceği ardından Rusya'ya geçerek CSKA Moskova'nın başkanını Caner transferinde ikna etmeye çalışacakları bildirildi. Rus takımının başkanı Caner'i önce kiralamak, sezon sonunda da bonservisi ile birlikte almak isteyen Beşiktaş'a pürüz çıkardığı iddia edildi.

Kaynak:milliyet.com.tr

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Bence 5 milyon euro çok fazla ve Koray'ın verilmesi bana doğru gelmedi.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Link dedi ki:

Bencede Beşiktaş yanlış yaptı.Adamdanda verim alamazlar şimdi.Korayın gitmeside kötü oldu...

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bencede çoook yanlış yaptılar çok para döktüler gereksiz yere ayrıca burak ve koray da o adama göre 5 milyon avronun üstüne verilecek adamlar değil onlarada ayıp ettiler başka türlü satabilirlerdi

blogger

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bence çok doğru yaptılar holoska beşiktaşta patlayıp o paranın katlarını kazandıracak..

jamess26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı uğurlu olsun, umarım aldığı parayı hak eder.
Çok gol atıyolarda,ortasaha dururken hala stoper peşindeler, allah akıl fikir versin...

Reaksiyon puanı
0
bdco dedi ki:
bencede çoook yanlış yaptılar çok para döktüler gereksiz yere ayrıca burak ve koray da o adama göre 5 milyon avronun üstüne verilecek adamlar değil onlarada ayıp ettiler başka türlü satabilirlerdi
Bana göre doğru yaptılar. Hemde tüm BEŞİKTAŞ lılara önemli bir pay güzel onmasını dilerim ayrıca Holosko yu GALATASARAY FENERBAHÇE gibi takımlar istiyordu yoksa BEŞİKTAŞ aldı diye kıskandınmı? Bence yaptığın doğru davranış deil. Tabi herkez istediğini yapabilir ama kazıkkkk felan istemem. BEŞİKT AŞK

Reaksiyon puanı
0
TuningMert dedi ki:
Link dedi ki:

Bencede Beşiktaş yanlış yaptı.Adamdanda verim alamazlar şimdi.Korayın gitmeside kötü oldu...
Koray saten cissenin yerinde biraz akıllı düşünürseniz ve Holosko ortasaha forbet oynar hatırlayınki Manisa 5 Fenerbahçe 3 bu maçı hatırlarsanız...

Reaksiyon puanı
0
lb.bingol dedi ki:
Buark'ı göndermeleri iyi oldu.
Bana görede yani bir sürü atak kaçırıyor. Bobonun, Delgadonun, Ricardinhonun, Serdar Kurtuluşun ve Serdar Özkanın ayrıca İbrahim Üzülmez Gökhan Zan gibi oyuncuların yardımıyla Holoskonunda iyi olacağına inanıyorum. Bir fanatik BEŞİKT AŞK lı olarak.