Hobbit:Beklenmedik Yolculuk, sizce beklentileri karşıladı mı ?

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Her şey ortada ben saygısızlık yapmadım üstüme geldi bir flmi beğenmedik die mesaj attım daha sonra eleman devam etti laf soktu bende madem bi sorunun var yüzyüze gelip konuşalım diye mesaj attım olay bu burdan yazmakla olmuyor arkadaşı çağırıyorum yüzyüze konuşmaya ama sürekli lafı çarpıtıyor.Gelmeye yemiyorsa burda atar da yapmıcaksın.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
neden banlanmıyor? neyse ben uğraşamıycam çıkıyorum. arkadaş forum kuralları çerçevesinde ellere vermeye devam etsin.

Gerekli cezayı aldı.

birde bu konuya mesaj yazan arkadaşlar bir filmi beğenmeyen kişi ile dalğa geçme hakkını nereden alıyorsunuz ? Bende beğenmedim sayın benimledemi dalga gececeksiniz akasya duragı izle diyeceksiniz ?

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Filmi beğenmeyene saygım vardır ancak adam gibi mantıklı açıklamasını eleştirisini yaparsa saygım vardır.
Bundan aksiyon yok yae olmamış bu film diyen biri gelirse ben de dalgamı geçerim.

Filme giderken hangi beklentiyle gidiyorlar acaba? %80 bunu Yüzüklerin Efendisi'nin devamı sanıyor. Sanıyor ki Aragorn Legolas gelecek 1500 tane Ork kafası kesecek, 3-4 tane meydan savaşı olacak falan filan. He canım he. Arka Sokaklar'a devam...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sizinle bu konuda laf yarıştıracak değilim o arkadaşın yaptığının da doğru olduğunu söylemiyorum aynı şekilde arka sokakları izle diyenlerde..

Başlık belli x film beklentilerinizi karşıladı mı ?

karşıladı yada karşılamadı fikrimi yazarım bunun için açıklama yapma gereği olmadığı gibi kimsenin dalga geçip bu konuyu bu hale getirme hakkı da yok insanların fikirlerine biraz saygı gösterelim.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
"Çok dandik film paraya yazık oldu." ile "Ben beğenmedim." arasında dağlar kadar fark var bence.

kaptan_07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
3 filme sığdırmak için kitapta olmayan şeyleri de eklemiş ama güzel olmuş
ilk defa kitabını okuduğum bir filme gittim. klasik yorumu yapayım artık "kitap daha güzeldi" :)
peter babanın eline sağlık. silmarillondaki hikayelerinde filme aktarılma vakti geldi artık.

ha bir de RA. Salvatore nin Drizzt karekteri için film çekseler çok güzel olacak

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Yüzüklerin efendisi üçlemesinin hiç sonunu getiremedim, açıkçası bu seri de hiç ilgimi çekmiyor.
İlgimi çeken şey aşağıda :D

Ruback - The Hobbit
Çok taze bir psy trance çalışması

[video=youtube;5-RaB5Yzsw0]http://www.youtube.com/watch?v=5-RaB5Yzsw0[/video]

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
ödüller var o yüzden gönderilen dvdscr kopyalarını birisi sunmuş nete :)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Türkçe dublaj'ı yeni düştü,türkçe altyazılı olarak bir kaç haftaya yayınlanır.Batigol-7 çeviyor bakalım bir daha izleyeceğim sinemada 3D olarak izlerken fazla keyif alamamıştım.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[video=youtube;TfUb_0pq7ZU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TfUb_0pq7ZU[/video]

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Türkçe dublajını baştaki cücelerin şarkısı (nedir ismini bilmiyorum) hariç çok beğendim.
Dublaj izledikten sonra alt yazılı izlemeye çalıştım fakat çeviren arkadaş LOTR göre değil Osmanlıya göre çevirdiği için zevk alamadım henüz.