Hobbit: Beklenmedik Yolculuk Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hobbit: Beklenmedik Yolculuk Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Hobbit-Beklenmedik-Yolculuk-620x250.jpg

Bilbo Baggins sakin hayatını rutin bir şekilde sürdürürken kapısı çalınır ve içeriye Gandalf girer. Bilbo Baggins ve beraberinde 13 cüce, Ejderha Smaug’un zamanında cücelerden çaldığı hazineyi kurtarmak üzere uzun bir macera için ilk adımlarını atacaklardır.

Vizyon Tarihi: 14 Aralık 2012

Yapım: 2012 - ABD, YeniZelanda,

Tür: 3 Boyutlu, Aksiyon, Fantastik, Macera,

Süre: 96 dakika

Yönetmen: Peter Jackson, Oyuncular:Orlando Bloom, Elijah Wood, Cate Blanchett, Hugo Weaving, Evangeline Lilly,

Tüm Kadro Seslendirenler: Peter Jackson , Guillermo del Toro , Fran Walsh , Philippa Boyens ,

Senaryo: Peter Jackson, Guillermo del Toro, Fran Walsh, Philippa Boyens,

Yapımcı: Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens, Ken Kamins, Zane Weiner, Carolynne Cunningham, Callum Greene, Mark Ordesky,

Sinemalar.com

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
'The Hobbit' kitabını okumuştum çok önceden ancak aklımda kaldığı kadarıyla The Lord of the Rings kadar sürükleyici değildi. Yani 'The Lord of the Rings' üçlemesiyle karşılaştırarak fazla bir beklenti içerisine girmeyin derim hayal kırıklığına uğrarsınız.

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
'The Hobbit' kitabını okumuştum çok önceden ancak aklımda kaldığı kadarıyla The Lord of the Rings kadar sürükleyici değildi. Yani 'The Lord of the Rings' üçlemesiyle karşılaştırarak fazla bir beklenti içerisine girmeyin derim hayal kırıklığına uğrarsınız.
katılıyorum. ancak yeni efektler ve sinema teknikleriyle teknolojik olarak üçlemeyi katlayacağı kesin.