Öneri HMS Otel Programı

nrtszr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Sizlere Otellerin kullandığı popüler bir program olan HMS Otel Programı Hakkında Bilgi vereceğim.

Oteller bir çok satış kanalı ile çalışmaktadır. Bu çalışmış olduğu bütün kanalları tek bir panel üzerinden takip etme şansları bulunmakta. Bunu sağlayan sistem HMS Otel Programı. Bütün satış kanallarına tek bir ekrandan fiyat gönderiyorsunuz. Bütün satış kanallarından gelen rezervasyonlarda tek bir panele düşüyor. Otomatik kontenjan düşümünüde sağlıyor.

Tanıtım Videosu:

Ekran Görüntülerini Ekliyorum:

Eğitim Videolarının olduğu youtube kanalı:

Resmi Web Sitesi Adresleri:

Tam bir fiyat performans ürünü olduğunu söylemek isterim.Fiyatları oldukça ekonomik ve çok özellikleri mevcut.

Sitelerinde wiki sayfası bile bulunmakta burada her sayfa ile ilgili içerikleri mevcut.

Grup otel yönetimi ile tek bir program üzerinden bütün tesisleri rahatlıkla yönetebiliyorsunuz.

Program içersinde : otel programı, kanal yöneticisi,kimlik tarama, kimlik bildirimi, ön büro , arka büro gibi işlemleri yapabiliyorsunuz. Cep telefonu üzerinden kimlik ve pasaportları tarayabiliyorsunuz.

Hotspot entegrasyonu sayesinde internete müşterilerin T.C. Kimlik numarası veya Pasaport numarası ile girmelerini sağlıyorusunuz.