Hızlıal.com'dan Ödemede Yenilikler

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Hızlıal.com'dan Ödemede Yenililkler

2007 yılından bu yana 300.000'i aşkın ürünüyle faaliyet gösteren Hızlıal.com alışveriş tutkunları sevindirecek bir uygulama başlattı. Kapıda Taksit ve Parçalı Ödeme seçenekleri için haberi okuyun.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Çok iyi olmuş süper haber kaıpda nakit ödeme seçeneği varmı acaba oda olursa artık hem teslimatlar hızlı gerçekleşir hemde gelen ürünü

kullanıcı az da olsa inceleme sonra ödeme fırsatı bulur sevindirici bi haber....

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
güzel haber.böyle bir yenilik lazımdı.kredi kartı bilgleri çalınma riski ortadan kalkar.millet internetten alışverişe kapatır artık.

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bide stokta olmayan ürünü stokdaymış gibi gösterip satmasalar. 3 siparişimi yalan ettiler.

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yıllardır hizlialdan alışveriş yapıyorum, büyük bir sorun yaşamadım. Her zaman müşteri memnuniyeti ön planda yılbaşında kampanya yapmasını bekliyoruz:) kaçak var yarışması gibi:) bilgi paylaşımı için teşekkürler... Yararlı bir iş olmuş.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Parçalı ödemenin yanında, biriken puanları da kullanabiliyoruz. Önce puanı düşüp kalan tutar parçalı ödeme ya da tek çekim/taksit şeklinde ödenebiliyor.

Ancak müşteri hizmetlerine ulaşmak tam zulüm :) Telefon aldığım dönemde takribi 25 dakika beklemiştim, ancak site üzerinden mesaj atarsanız 5-10 dakika içinde dönüş yapılıyor..

Clicker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten süper bir uygulama olmuş hızlıal.com'u tebrik etmek lazım ayrıca şu sıralar yarışmalar yapıyorlar facebook'ta takip etmenizi öneririm bişeyler kazanırsınız belki :)