Hizlia ürün alirken dikkat

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
huzlıal sitesinden yapmis oldugum samsun notebook be a4 usb mouse siparisimde ilgincliklerle karsılastım. 10.06.09 tarihinde siparis verdim notebook 1193+mouse 10.11 tl =1203 tl kredi kartı ile ödedim. Ancak ürünü elime gecince faturayı inceledim 1203 tl dogru mouse yenı işime yaramayan ps/2 monuse gondermişler siparisimdeki usb mouse yok ortada. musteri hizmetleri ile görüsmem sonucunda gonderilen mouse nın hediye oldugu belirtiliyor. ozaman benım sıparıs ettıgım mouse nerde dıye sorunca siz mouse siparisi vermemişsiniz diyorlar. allahdan ki ilk sipariş onay emalini silmemiştim. emali bulup gonderdim bu sefer hata olmus size mousenizi gonderecegiz bedelsiz diye email atıyorlar. evet arkadaslar sakın alışveriş yaparken cok dıkkatlı olun hıcbır seyınızı sılmeyın hemen fatura detayı detayı degiştirilip size gonderildigine ilk defa sahit oldum. Böyle bir uygulamayı herseyi bilgisayar ortamında yapılan ve turkiyenin büyük sanal alışveriş sirketinin birinden beklemek çok ilginç ve ayıp bir düşünün sipariş veriyorsunuz sipariş iceriginiz ve fatura detayınız degişiyor.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
O Sipariş Kaydın olmasa . Gırtlaklarını Sıksan Siz Sipariş Vermediniz Derler.! Adamıda Yaptığından Şüpheye düşürürler bu Firmalar

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
valla kardes kendımı bunamıs sandım ya yok efendım sız sıparıs vermemısınız dıyorlar bıde adam gıbı davransalar hata olmus ozur dılerız felan anlayacam ama nerde yok dıyor sıparısınız olsa sistem hata mı yapar dıyor omce emali sildim dedım ne dıyecekler dıye ama yermıyım 4 yıldır ınternetten alıyorum her uckatcılıgını bılırım yermı anadolu cocugu :) emali geri gonderince sok oldular

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
valla kardes kendımı bunamıs sandım ya yok efendım sız sıparıs vermemısınız dıyorlar bıde adam gıbı davransalar hata olmus ozur dılerız felan anlayacam ama nerde yok dıyor sıparısınız olsa sistem hata mı yapar dıyor omce emali sildim dedım ne dıyecekler dıye ama yermıyım 4 yıldır ınternetten alıyorum her uckatcılıgını bılırım yermı anadolu cocugu :) emali geri gonderince sok oldular

Bence iyice Gitseydin maili Göndermeden üzerlerine .!! O zaman Suratlarını Çok merak Ediyorum . Ses Kaydıda tutsaydın .!!! O zaman Çeki düzen Verirlerdi kendilerine Belki.!

oguzkahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1

olur böyle vakalar anadolu çocuğu yakalar :hammer: :yes:

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Hızlıal'dan 1500 tlye yakın alış veriş yaptım hiç bi problemle karsılasmadım senin sansızlıgın birazda galiba :)