Hızlı ve Öfkeli 6 - 2013

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darknes$
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
5 te güzeldi aksiyonluydu 6 da iki seridir aksiyonu artirdilar beğeneside artti 7 kesin gelecek gibi keyifle bekliyoruz bu arada bence Jason Statham i Shaw in abisi olarak izliycez yeni filmde

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Bu alemde yeniyim usta nedir bu Camts
CAM
Genellikle HDCAM olarak gözükür. Dijital kameralarla sinemada çekilen görüntülerdir. Yani kamera ne kadar kaliteli çekse de görüntü umduğunuz kadar iyi olmaz. Film esnasında kamera hareket edebilir, sinema salonundan sesler gelebilir. Tavsiye edilmez.

DVDRip
İşte en sevdiğim sürüm. En kalitelisi. Bu filmin piyasadaki DVD'sinden kopyasıdır. Bu yüzden kalitelidir. DivX veya XviD olarak yayınlanabilir.

BRRip
Kalitesi nerdeyse DVDRip ile aynıdır.

BluRay
Filmden anlayan insanların formatı budur işte. Görüntü kalitesi 1080p kadar olur. Filmin boyutu da artar haliyle. Ben 30 - 40 GB film indiririm diyorsanız, böyle filmleri kaçırmayın.

HDTV
Bu formatı tek başına göremezsiniz filmlerde. Genelde yanında bir de 720p olur. Bu filmin HD kalitede olduğunu yani 720p çözünürlükte olduğunu gösterir.

film formatları nelerdir diye aratırsan daha kapsamlı bilgiler elde edersin.
Cam sürümü en dandik sürümdür :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
5 te güzeldi aksiyonluydu 6 da iki seridir aksiyonu artirdilar beğeneside artti 7 kesin gelecek gibi keyifle bekliyoruz bu arada bence Jason Statham i Shaw in abisi olarak izliycez yeni filmde
ek bilgi olsun jason profesyonel bir araba sürücüsü :) yani filme oldukça yakışacak.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Film aksiyon dolu lakin abartı da sınır tanımamışlar hele ki "merkez kaç" diye bir kuvvetten haberiniz varsa:D
Film serisi zaten ilk bölümünden beri abartı ve fizik kurallarına aykırılıklardan oluşuyor. En büyük saçmalığı Fast Five filminde arabayla kasa çekmede yaptılar. :) Daha ileri gidebilirler mi merak içindeyim.

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
[MENTION=34511]7.42[/MENTION] adamlar araba ile uçak düşürdüler :D Ama film süperdi bence.

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
uçak değil gezegen Roman film boyunca bazı yerlerde sağlam güldürdü :D

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Film iyiydi yahu. Seriyi yeni başlayıp bitirmiştim üstüne de son film, mükemmel oldu. :)

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Çok bomba ya arkadaş gerçekten çok heyecan yaşadığım bir film oldu.
Mermi yedikten sonra hiç bişe olmaması hatta hala da mal mal bakması :D Allah'ım ya. Yinede izletti beh :D

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Adamları nasıl kızdırmışlarsa artık, 6 filmdir hızlı ve öfkeliler. :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Adamları nasıl kızdırmışlarsa artık, 6 filmdir hızlı ve öfkeliler. :D

Al işte 17 yaşındaki liselinin espiri anlayışı böyle olur işte... :)

( Bu aralar sana laf yetiştiremeyen herkes yaşından dem vurup seni bastırmaya çalışıyor ya bende modaya uyayım dedim.. yoksa espiri fena değildi ) :P

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Al işte 17 yaşındaki liselinin espiri anlayışı böyle olur işte... :)

( Bu aralar sana laf yetiştiremeyen herkes yaşından dem vurup seni bastırmaya çalışıyor ya bende modaya uyayım dedim.. yoksa espiri fena değildi ) :P
:D :D Facebook'ta gördüm dayanamadım. :D
Aynen yav, ya haksızsam bile ikna edin işte yaşıma niye laf atıyorsunuz şimdi. :)

ReDxxLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Film serisi zaten ilk bölümünden beri abartı ve fizik kurallarına aykırılıklardan oluşuyor. En büyük saçmalığı Fast Five filminde arabayla kasa çekmede yaptılar. :) Daha ileri gidebilirler mi merak içindeyim.

gitmişler izlemediysen daha soyleyebilirim:D

61trabzon61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hohohooo :D
Yeni bölümde arabayla marsa da giderler. :)

yeni bölümde muhtemelen yine bol arabalı ve dövüş sahneli olur :) ne de olsa Jason Statham geliyor :)

hatta ufak bir tahmin daha önce hiç görmediğimiz zorlukta bir etapta yarış yapabilirler :)

TheDestroyer35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu filmi izleyipte çok abartılı olmuş diyenlere şaşırıyorum.Film tamamen onun üzerine kurulu zaten.

57. filme kadar çekebilirler hepsi de aynı zevkle izlenir..

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
dün izledik süperdi :D yalnız filmin sonundaki 1327 tesadüf mü oldu anlamadım (rakamları tek tek hızlıca okuyun anlarsınız :D ) ramonun elmas muhabbetinde magmaya yollanması ise en sağlam cevaplardandı :D Bir de film tam bitti herkes yerinden kalktı sonra birden tokyoya dönüş yaptılar millet hemen yerlerine koştu :D yalnız harbi iyi bağladılar :)

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arabayla uçak düşürebilirler sıkıntı yok uçaktan anlarım uçağın kalkması flapın yönüyle alakalıdır da yahu anlamadığım şudur

uçak sahnesi nerden baksak 10 dk dan uzun sürdü.
o uçak önce piste indi sonra geri kalktı ki pistler zaten bunun için bile çok kısa iken adamlar 10 dk pistte uçakla gittiler. yaklaşık 100-200 km hız ile .utanmasalar pistle dünya turu atıcaklardı :D

basit bi hesaplama yaparsak 200 km yi dk dan ele alırsak 1 dk 'da yaklaşık 3-4 km yol alıyor 4=x/10 dan 40km uzunluğundan bahsediyoruz. 40KM Türkiyedeki en uzun pist 2300 m yani 2,3 .

Ben filmlerde gerçekçilik arıyorum fantastik bi film değil sonuçta bu yada bilim kurgu. o yüzden pek hoşuma gitmedi bide şu köprüdenn atlayıp kızı tutup arabanın üstüne düşmesi felan .

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
arabayla uçak düşürebilirler sıkıntı yok uçaktan anlarım uçağın kalkması flapın yönüyle alakalıdır da yahu anlamadığım şudur

uçak sahnesi nerden baksak 10 dk dan uzun sürdü.
o uçak önce piste indi sonra geri kalktı ki pistler zaten bunun için bile çok kısa iken adamlar 10 dk pistte uçakla gittiler. yaklaşık 100-200 km hız ile .utanmasalar pistle dünya turu atıcaklardı :D

basit bi hesaplama yaparsak 200 km yi dk dan ele alırsak 1 dk 'da yaklaşık 3-4 km yol alıyor 4=x/10 dan 40km uzunluğundan bahsediyoruz. 40KM Türkiyedeki en uzun pist 2300 m yani 2,3 .

Ben filmlerde gerçekçilik arıyorum fantastik bi film değil sonuçta bu yada bilim kurgu. o yüzden pek hoşuma gitmedi bide şu köprüdenn atlayıp kızı tutup arabanın üstüne düşmesi felan .

runway-in-fast-and-the-furious-6_c_1546275.jpg

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Atalarımız boşuna dememiş herşeyin fazlası zarar diye:) kararında bırakacaksın usta ilk film, hadi ikinci film, üçüncü film ama yeter...

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bugün gittim filme tabi ki beğendim :D abartı olsa da film sonuçta .