Hızlı ve Öfkeli 5 - Fragman

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
[FLASH]http://www.traileraddict.com/emd/34283[/FLASH]

[FLASH]http://www.traileraddict.com/emd/31991[/FLASH]

[FLASH]http://www.traileraddict.com/emd/36313[/FLASH]

Yapım:
2011 ~ ABD
Tür:
Aksiyon, Dram, Gerilim, Macera, Polisiye, Suç
Filmin Websitesi:
www.fastfivemovie.com
Gösterim Tarihi:
10 Haziran 2011 (Türkiye)

Filmin Özeti

Hızlı ve Öfkeli 5’te Vin Diesel ve Paul Walker, hız üstüne kurulu, patlamaya hazır serinin tüm filmlerinden tekrar bir araya gelen yıldızlar kadrosunda başı çekiyor. Bu macerada eski polis Brian O’Conner (Paul Walker), kanunların karşı tarafındaki eski suçlu Dom Toretto (Vin Diesel) ile ortaklık yapıyor. Dwayne Johnson, en son büyük yarış için geri dönen sevilen isimler, Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon ve Don Omar’a katılıyor.

Brian ve Mia Toretto (Brewster), Dom’u özgürlüğüne kavuşturduktan sonra, yetkilileri atlatmak için sınırları geçtiler. Şimdi Rio de Janeiro’nun bir köşesinde ortaya çıkıyorlar. Özgürlüklerini kazanmak için son bir işe asılmak zorundalar. Alışılmadık müttefikler, en iyi yarışçılardan oluşan seçkin ekiplerini bir araya getirirken, onların ölmesini isteyen ahlaksız iş adamından kurtulmanın tek yolunun, onunla karşılaşmak olduğunu biliyorlar. Ama onların peşine düşen sadece bu iş adamı değil.

İnatçı federal ajan Luke Hobbs (Johnson) asla hedefini kaçırmıyor. Dom ve Brian’ın izini sürmekle görevlendirilince, onları yakalamak için ekibiyle birlikte kapsamlı bir operasyon başlatıyor. Şimdi Hobbs, başka biri elini çabuk tutup onları yakalamadan önce, avını köşeye sıkıştırmak için içgüdülerine güvenmek zorunda.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
geçen gün bir forumda boxset istek üzerine gördüm sunumu yapan kişi five5'in 2011'de çıkacağını söyleyince şaşırmıştım.
AÇıkçası seri bitti sanıyordum iyi haber oldu. :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
geçen gün bir forumda boxset istek üzerine gördüm sunumu yapan kişi five5'in 2011'de çıkacağını söyleyince şaşırmıştım.
AÇıkçası seri bitti sanıyordum iyi haber oldu. :)

SAW Movie Series (Testere Film Serisi) biter, Fast and Furious bitmez.... :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
oyuncu,yapımcı,senarist olarak da gösterdi bu seride kendini :D
aşırı hız bitirecek bu adamın kariyerini bu gidişe,başka projelere de yönelmesi lazım.

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Vin Disel adamım ya! Bu film dahil Chronicles Of Riddick 2 ve xXx 3 üde bekliyorum Vin abiden :D

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Vin Disel adamım ya! Bu film dahil Chronicles Of Riddick 2 ve xXx 3 üde bekliyorum Vin abiden :D

Öyle düşünecek olursan ben asıl Find Me Guilty filminin ikincisini öneririm. Seyretmeyen varsa, forumu falan bıraksın indirmeye başlasın :D

0419749.jpg

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
saçlı hali pek garip gelmişti bana :D
önerini dikkate alıp izlemeye çalışıcam :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
2. Fragman Eklendi.!

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Film baya güzele benziyor. Çıksın izleriz hemen :D

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
güzele benziyo çıksında izleyelim.

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bir sahnesi MOD WF2 daki rio bölümüne benzemiş .güzel filim izlenir .