Gece baykuşu
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 291
İyi akşamlar. M20 için hızlı şarj destekli uzun süre götürecek type-c usb kablo nereden bulabilirim.
İyi akşamlar. M20 için hızlı şarj destekli uzun süre götürecek type-c usb kablo nereden bulabilirim.
Orijinal adaptör ve kablo için ucuz.Philips diye kaliteli olmuyor.155 tl ucuz mu
![]()
Philips Type-C Şarj Kablosu
Philips Type-C Şarj Kablosu en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Powerbank & Şarj Aleti ürünü A101'de!www.a101.com.tr
Bu hem kaliteli hem gerçekten ucuz.![]()
Sen neden her konuda konu sahibi gibi davranıyorsun? Arkadaş,teşekkür edip kablo isterse,orijinal kablo önerisi yaparım.Her şeye karışıyorsun.Belki uygun bulacak ve alacak.Eğer elinde adaptör varsa ne olacak? Kablo istemiş yoksa adaptör koleksiyonu mu yapacak yani...
İlk cümlen zaten alakasız... Diğer cümlen ise pazarlamacıların taktiğiSen neden her konuda konu sahibi gibi davranıyorsun? Arkadaş,teşekkür edip kablo isterse,orijinal kablo önerisi yaparım.Her şeye karışıyorsun.Belki uygun bulacak ve alacak.
Çok boş konuyorsun.İlk cümlen zaten alakasız... Diğer cümlen ise pazarlamacıların taktiğiİşine yaramazsa bile öner, uyanır ise lazım olanı sat...
Belli, zaten o yüzden mesaj kasma derdindesin. Anca suçluyorsun insanı. Hatanı kabul etmiyorsun.Çok boş konuyorsun.
Mesaj kasma derdinde miyim?Belli, zaten o yüzden mesaj kasma derdindesin. Anca suçluyorsun insanı. Hatanı kabul etmiyorsun.
çarşıya git kanka çarşıda ucuza bulursun.İyi akşamlar. M20 için hızlı şarj destekli uzun süre götürecek type-c usb kablo nereden bulabilirim.
Onlar işte uzun süre götürmez. Uzun süre götürmesini istiyorum.çarşıya git kanka çarşıda ucuza bulursun.
i think in var en az 2 yıl götürüyorÖncelikle sakin olun. Adaptör değil de kablo lazım. Diğer ürünün kablosu sıkıntılı olduğu için ve sorun kabloda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onlar işte uzun süre götürmez. Uzun süre götürmesini istiyorum.
Bana mı dedin Kimse duymadı mi orjinal kablo ile sarj edin diyeAltı üstü 15 wattlık bir kablo, orjinal olması gerekmez. Sadece yeteri kadar sağlam olsun. philps yeterince kalitelidir ve ucuzları piyasada vardır. Orjinal kablo ayrı satılır mı onu da zannetmiyorum ayrıcaAyrıca çok güzel bir Türkçe ile yazmışsın, tebrik ederim ?
Her duyduğuna göre değil, doğru ve sağlam olduğuna güvendiğin bilgi ile hareket etmek gereklidir.Bana mı dedin Kimse duymadı mi orjinal kablo ile sarj edin diye
Morhipo üzerinden kablo fiyatına adaptör satılıyor onu buldum. Ne saçma şey ya kablosu zor adaptörü zor bulunuyor. Kablosu adaptör fiyatından pahalı. Geçen önerdiğiniz hocam kablo kısımından sorunlu gibi ondan iade edeceğim.
Yorum yok.Alınabilinir.Morhipo üzerinden kablo fiyatına adaptör satılıyor onu buldum. Ne saçma şey ya kablosu zor adaptörü zor bulunuyor. Kablosu adaptör fiyatından pahalı. Geçen önerdiğiniz hocam kablo kısımından sorunlu gibi ondan iade edeceğim.
![]()
Kadın Ev Terliği & Ayakkabısı Modelleri ve Fiyatları | Boyner
Kadın Ev Terliği & Ayakkabısı modelleri size özel indirimli fiyatlarla Boyner'de! Kampanyalı Kadın Ev Terliği & Ayakkabısı markalarını inceleyin ve online olarak hemen satın alın!www.morhipo.com