• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hızım neden değişmedi?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Arkadaşlar merhaba.

Kısa süre önce 8 mbite geçmem için ttnet aradı. Kabul edip onayladı babam. Kota bugün sıfırlandığından bugün değişir diye düşünüyordum. Ama bu saate kadar değişmedi :)

Ne yapmam gerekiyor?

Ttnet müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin,ne kadar kısa süre önce geçtiğinede bağlı olabilir. :)

İlginç,Ben tarifemi online değiştirdim anında oldu :D Ara bence.

Fatura ödemelerinde, abonelik açımlarında veya tarife değişikliklerinde yoğunluktan dolayı bazen sıranız geç gelebiliyor :)

Bu yüzden TTNet'i bir arayıp konuşa bilirsiniz :)

Bu konuda müşteriye hemen cevap veriyorlar :)

-------------------------
Ankara TTNet Bayii :)

Azar yemeden akıllanmazlar ara azar bas laf yetiştirmeye kalkacaklar yok şebeke kaldımıyor yok şöyle böyle sen gayet karalı olarak ben hızımı bilirim o sizin işiniz ben 8 megabit hız istiyorum laf değil iş üretin de yoksa laf laf laf mutlaka arıza kaydı açtır yoksa laf kalabalığı yaşamış olursun icraat göreceğini sanmam

Yok hız destekliyor ya. Modem arayüzünde 23 küsür mbit diyor. Hiç kullanmadım ki desteklemiyor desinler :D En iyisi ttnetdesteğe yazmak :D

---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 13:00 ----------

kısa süre dediğim 15 gün :D

çok kısa süreymiş gerçekten :D 15 gün salladıysa arayıp rezil etmek gerek :D belkide unutmuşlardır :D

Kasayı yan yatır dostum. :mrgreen:

Ekran kartının seri numarasını yazarsan yardımcı olabiliriz :P kaçınn efsane geliyorr :D

Kabloları kontrol et. Yeşil kablo kulaklık için pembe kablo mikrofon için.

Hızının değişmiş hali böyledir belki.

Yok, 1 mbitte de aynıydı hızım. bari 4 mbit olsa ya :D

Başvurudan hemen sonra modemi kapatıp açınca değişmiş olması gerekir.

O zaman laptop'ı ters çevir. :mrgreen: Kullandığın internet ttnet hiç belli olmaz. :yes: :4: Ya da şey yap ttnetdestek'e mesaj at klasik cevabını versin, adını soyadınızı telefon numaranızı özel mesaj ile iletin. :tt2: :clap:

Başvurudan hemen sonra modemi kapatıp açınca değişmiş olması gerekir.

Abi ben başvurmadım ama. Sözleşmem bitiyordu aradılar. 8 Mbit verelim, 1 yıl 29,90 ödeyin. Sınırsız internet vs. Babam da kabul etti. :D

O zaman laptop'ı ters çevir. :mrgreen: Kullandığın internet ttnet hiç belli olmaz. :yes: :4: Ya da şey yap ttnetdestek'e mesaj at klasik cevabını versin, adını soyadınızı telefon numaranızı özel mesaj ile iletin. :tt2: :clap:

TtNet'e laf yok :D TTnet Destek görevini çok iyi yapıyor abi hiç kılıf bulma :D

---------- Post added at 15:42 ---------- Previous post was at 15:07 ----------

Bir dakika, şimdi ttnet aradı. Tarife değiştirmemişim. Öyle bir bilgi yokmuş:mellow: Ama müşteri hizmetleri aradı. Banu diye bir kadınla konuştuk:mellow: Allah allah:mellow::mellow:

Arayana ne gibi bilgiler verdiniz ? Üç kağıta gelmeyin sakın :D

Peki o kadın 8megabite geçişinizi onaylıyorum kabul ediyor musunuz???.. Diye sordumu???...

Konuşma kayıtlarını isteyin. Tutuluyor olması gerek.

@Efsane

Peki şimdi hangi tarifedesin???... Online işlem merkezinden giriş yaparak görebilirsin....

1mbitteymişim öyle dedi :) üstelik sözleşmeyi uzattılar sanırım.

Ama 8 e geçtiysen neden 1 olsunkiii... Sen modeme bi reset at bakalım ne olacak...

Kırmızı kabloyu kesersen 8Mbit olur, maviyi kesersen modem patlayabilir. :tongue:

Arkadaşlar dalga geçmeyin. Ciddi bir durum var..

@Muratflash abi 15 gün önce aradılar. sözleşmeniz bitiyor. Gelin uzatalım, ilk yıl 8 mbit'e 29,90 ödeyin. Geri kalan süre de normal 54,90. Babam da olur dedi. Hattınızı 8mbit'e yükseltiyorum onaylıyor musunuz. Evet onaylıyorum dedi. Teşekkür edip kapattı. Şimdi görüştüklerim ise en son 2010 ayında yapmışsınız diyor. Ya sabır..