Hızım 8 Mb dan 2 Mb a Düştü

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Ping karşılıklı veri aktarımının bekleme süresidir yani ne kadar ping varsa o kadar sorunlu bir internetiniz vardır ping değerleri sürekli değişir bende şuan 5 ms ping var net hızım 8 mb a yükseldi (speedtest sonucu) ama daha önce 200 ping vardı ve net hızım düşüktü ayrıca unutmayın ki video izleyememenizin sebebi video dosyası ve sunucu ile alakalıdır net hızınızın gerçek performansını görmek için zamunda gibi olağan üstü güçlü bir tracker ın torrent dosyasını indirin daha doğrusu indirmeye başlayın ve yarım saat içinde ulaştığınız en yüksek hıza bakın isteyene hızlı torrent ı sırf hız denemesi amacıyla sağlaya bilirim. (tabiki özelden) Facebook da çoğu video sorunlu bu facebook un alt yapısından kaynaklanıyor youtube nin yavaşlığı ise yoğunluktan kaynaklanıyor ancak ben izlesene sitesinden ve bazı oyun inceleme sitelerinin 40-50 dakikalık tanıtımlarını takılmadan izleye biliyorum.

bitiktaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PMde atamıyorumki. SDN bile kota koymuş arkadaşım bize. :/
Yeni üyeyim 15 msj atmam gerek forumda, PM atmak için. Halbuki bu siteyi 8-9 aydır günü gününe takip ederim..

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
PMde atamıyorumki. SDN bile kota koymuş arkadaşım bize. :/
Yeni üyeyim 15 msj atmam gerek forumda, PM atmak için. Halbuki bu siteyi 8-9 aydır günü gününe takip ederim..

Bu olay spamcı pisliklerin milleti özelden rahatsız etmesini önlemek için var olan bişey atı ver 5 mesaj daha konu dışı bölümünde gothic kızlar başlığına yorum yap mesela :mrgreen:

bitiktaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gothic kızlarıda sevmem kanka neyazıym oraya :D
nese ulaşıcam ben sana

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Sen bi kızlara bak sonra konuş bence içlerinde çok güzel olanlar var. :mrgreen:

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Mesajımı editledim nolur nolmaz diye :mrgreen:

WEEKEND

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim hızım da 8 mbps den 2 ye düştü neden yav?

canfb1907

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben türktelekom çalışanıydım santralde çalıştım.Bazı yerlerde saha dolapları santrale uzak olabiliyor buyüzden mesafe ile ilgili olarak hızını düşürebiliyorlar.Bu sizin netinizin kopmaması için yapılıyor zaten paket 8mbite kadar diyor.