Hızı sabitlediler desteklemiyor diyorlar!

mcan6262

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum öncelikle,benim sıkıntım şu ki 6 yıldır ttnet kullanıyordum son 1 senedir canımdan bezdirdiler.önceleri akk ye ulaşana kadar rahattım 8-9mgbit indirmeler yapabiliyordum yıllarca böyle kullandım sonrasında hızım bir ara 3-4 mgbite sabitlenmiş ben akk dendir diye düşünerek ses çıkarmadım ama aylarca böyle devam edince aradım ve bana söylenen bulunduğunuz mevki 4 mgbit üzerini desteklemiyor oldu.şaştım kaldım taahütümde bitmişti zaten aylarca uğraştıktan sonra kapattırdım superonline a geçtim.bulunduğum yerde fiber yok ve altyapı yine ttnetinmiş.hızım hala 3-4 arası duruyor santleremi uzağım diyicem ama 8-9 mgbitle indirebildiğime şahidim yani.beni yalancı çıkarıyorlar ötesini desteklemez diyorlar.değerlerimi sizinle paylaşıyorum yapmak gereken nedir yardımcı olun lütfen,eminim fiberin buralara gelmesi çok uzun sürücek o yüzden yapabiliceğim izliyebiliceğim adımları söylerseniz çok sevinirim...

Ekli dosyayı görüntüle 8974

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Superonline ı da kapattır. Tekrar ttnet'e dön. Yalın internete geç. 16 mb olanı seç bence. Sabitleseler sabitleseler 10 a sabitlerler.

mcan6262

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Superonline ı da kapattır. Tekrar ttnet'e dön. Yalın internete geç. 16 mb olanı seç bence. Sabitleseler sabitleseler 10 a sabitlerler.

giderken ağır konuştum,geri dönemem artık,zaten isterseniz 20mgbite geçin hızınız yine 4 kalıcaktır daha fazlasını desteklemiyor diyorlar

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Santrali aradın mı? Bölgene bakan santrali? 444 lü numara değil. Santral numarasını.

mcan6262

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onu nereden öğrenebilirim bilgi verirmisiniz ben direk müşteri hizmetlerini arıyordum superonline'ın onlarda ellerinden birşey gelmediğini söylüyorlar

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Benim bir kaynağım vardı da onu bulamadım. 118 den öğrenebilirsin.

Ya da şu şekil. Ev telefonunun ilk üç numarası 1234. Örnek 5221234

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben sana söyleyem. bende 8 mb hız alıyordum sabit senelerden beri sonra 2 3 ay 2mb hız alıyorum aradığımda hattınız bu kadar destekliyor diye söyleyip kapatıyorlar. ama adamlar snr değerini istediği gibi ayarlayıp yoğunluğa göre atama yapıp müşterileri istediği hızı destekletebiliyorlar.
müşteri hizmetlerini arama. adamlara 2 3 şey öğretmişler sadece onu tekrarlar. sen git forumlardaki tttnet desteklere mesaj yaz. olmadı mı buraya yazdığın sorununu (önceden 8mb alıyordum) şikayet var'a yaz. sonra 1 gün sonra arayıp hakkını savun.
ben böyle yaptım şuan hattım 15mb destekliyor. 8mb rahat alıyorum.

mcan6262

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bahsettiğin yöntemde ilk maddeyi anlamadım ama şikayet var'a yazmak konusunu mantıklı hemen yazıyorum şimdi,onlarmı bana geri dönücek bu şikayetten sonra

Blooregard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kütahya'dan her şey beklenir.İnternet artık bölgenizde yok deseler hiçbir şey yapamazsın.

vladimirpyro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Olay tamamen santralde. Bölge yoğunsa çıkışını değiştirmişlerdir. Hakkını ara mutlaka. Tüketici Mahkemeleri vs.. durma devam et.