Hız Sorunu

ayhan_eee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar,

Ben çoğu ttnet abonesi gibi hız problemi yaşıyorum.Yaklaşık 2 yıl önce 8mb'e kadar sınırsıza geçtim ancak bu sürenin %90'nında 0.4 ile 0.8 arası hız aldım.Geçenlerde biraz arttı.2.14 oldu sonra tekrar 1.8 e indi ve orada sabit şu anda.Modeme baktığımda hızımı 2047e saitlemişler.Ama sorun şu ki gelen sinyal azaltması 62,5dB düzeyinde.Bunun nedeni sadece benim santrale olan uzaklığım mıdır?Aradaığımda size 2mb den fazla veremiyoruz diyorlar.4,5km uzaktan geliyormuş hat.Bu benim problemim değilki.Ayrıca oturduğum bölgede internet kullanan 30-40 kişiden fazla var ve hepsi aynı sorundan müzdarip.Bunun ile ilgili önerileriniz olabilir mi?

Teşekkürler!

ayhan_eee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Araştırmalarımı yoğunlaştırdımda bana internet sağlayısının yaklaşık 4,5km uzakta olduğunu öğrendim.Peki bu durum için önerebileceğiniz var mı?Çünkü bu durumda 30-40 kişi var.Herhangi bir başvuru yapabilirmiyiz bu konu hakkında.
[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] bir yönlendirme yaparsanız sevinirim.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
62.5 dB Hat zayıflaması Varsa 2 Mbit/S İnternet Hızınız Bile Çok iyi . Bu Konuda yapabileceğiniz Hiç Bir şey Yok .Şayet Bağlantı Hızınızı Yükseltmeniz Hiç Bağlanamamınızı Sağlayacaktır

TTnet Veya bir Başka ISS 'nin Altyapı Yatırımını Bekleyecekseniz . Yapabileceğiniz Hiç Bir Şey Yok .!

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.