Hız sorunu (TTNET)

SeeYouInHell

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar,

3-4 gündür TTNET'in Netlimitsiz paketini kullanıyorum. Şöyle bir sorunum var; Microsoftun sitesinden download yapınca 400-450 kb civarı hıza ulaşırken herhangi başka bir sitede 120 kb'ın üstüne çıkmıyor. Hotfile, Fileserve gibi sitelerde 15 kb ile download yapıyorum free user olarak. Seed'i çok yüksek olan torrent denedim o da 300 kb civarlarında iniyor. Gel gelelim nette gezinirken bu hız kendini hiç mi hiç göstermiyor. Sayfalar çok geç yükleniyor. Yeni format attım, chrome kullanıyorum, adblock plus var ama yinede çok fena kasıyor sayfalar. İE, Firefox, Opera, Safari ne varsa denedim yine de sayfalar çok geç yükleniyor. Sorunun bilgisayarda olmadığına eminim çünkü 2. bir bilgisayarda da aynı sorunu yaşıyorum. İnternet hızım speedtest te böyle çıkıyor.

1361961388.png

sizce sorun ne olabilir?

kuunteer

Asistan
Reaksiyon puanı
9
bir ay önce benzer bi sorun bende de vardı, 8 mb kotasızda zamunda da torenti 97 kb indiriyordum şimdi 400 kb. evi bi yerden başka yere taşıyınca çözüme eriştim, ttnet çağrı merkezini ara diyecem ama oranında bi yardımı olacağını sanmam sen yine de ara

yenicag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kablosuz internetin varsa vep şifren i kırıp girmişlerdir başkalarıda kullanıyordur.