Hitman sniper challenge hata !!!

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Selam Arkdaslar Oyunu Yukledim Crackledim Acilirken hmsc_skr.dll diyor acilmiyor bulamiyorummmm o dosyayi Isletim sistemim Win 8 Cakma gibi bisey deneme sürümü ondan ola bilirmi ondansa win 8 i kolayca kaldira bilirmiyim ? ? ?

brk134

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hmsc_skr.dll dosyasını virus programları siliyor .Virus programını kapatıp crack dosyasının içinden o dosyayı tekrar yükleyip oynaya bilirsin.

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
dedigini yaptim bu seferde sildim tekrar antivirüsü kapatip yukledim uygulama baslatilamadi 0xc00000142 gibi hata cikti

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
antivirüs ten oyunu yüklediğin klasörü tarama dışında bıraktır,oyunu yükle crack yap düzelir

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Hocam ben oyunu yükledim. Yüklerken de binbir zorlukla antivirusü devre dışı bırakarak oyunu crackleyip oynadım. Oyun bir kere çok iyi bir oyun değil. Toplamda 5 dk lık bir oyun. Bence gerçek Hitmanı beklemelisin. Ayrıca oyunu yükledikten sonra bilgisayarıma garip bi yavaşlama geldi. İnternette sorunlar yaşamaya başladım. Sonra oyunu kaldırdım sorunum düzelmedi. En sonunda oyunu kurmadan önceki bir tarihe sistem geri yükleme yaptım makine eski haline geldi. İçim gene rahat değil müsait bir zamanda format atıcam.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
bende herhangi bir sorun olmadı yavaşlama gibi,oyun puan toplamaya yönelik zaten o yüzden kısa birazda,full sürümü çıkınca indirirsiniz artık

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
selam arkdaslar ben hitman sniper challende yükledim cdnin icindeki crack i yukluyorum oyun acilmio sacma mario gibi bisey acilio Nasil Hallederim bu sorunu ?

bilen birisi YOKMUUUU ? ? ?

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
selam arkdaslar ben hitman sniper challende yükledim cdnin icindeki crack i yukluyorum oyun acilmio sacma mario gibi bisey acilio Nasil Hallederim bu sorunu ?

bilen birisi YOKMUUUU ? ? ?

İnternette ilk çıkan crack sorunlu daha sonra 2. bir crack yayınladılar o çalışıyor. Biraz ararsan bulabilirsin. Fakat oyundan beklentin fazla olmasın çok güzel bir oyun değil. Bence tam sürüm oyunu beklemek lazım.

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İnternette ilk çıkan crack sorunlu daha sonra 2. bir crack yayınladılar o çalışıyor. Biraz ararsan bulabilirsin. Fakat oyundan beklentin fazla olmasın çok güzel bir oyun değil. Bence tam sürüm oyunu beklemek lazım.
Ya Yukledim Cd Den Ama ISte Crack yukledim hepsi acmiyor 2 ci crackbula bilecegim biryer varmi ?

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ya Yukledim Cd Den Ama ISte Crack yukledim hepsi acmiyor 2 ci crackbula bilecegim biryer varmi ?

Şöyle söylim. fuloyun diye google de aratıp ilk çıkan sitede oyunun olduğu bölümü bulursan hem 2. cracki bulursun hemde oyunda karşılaşılabilecek sorunlara yazılan çözüm önerilerini görürsün.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler ben internetten çalışan crack indirdim herkes yoruma yazmıştı çalısıyo eline sağlık filan ama ben tıkladım ve şu hatayı aldım ( Your operating system version is unsupported. This product requires Windows Vista SP2 or newer ) nedir bu hata beyler bilen varsa allah için yardımcı olsun sistem gereksinimlerine baktım oyunun vista açıyo :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaşlar ben oyun yukledım devamlı dosya hatası verıyo bılgınız varmı ? +